Oyun Haberleri

Pes ettik: GM 5 Plus PUBG kapanma sorunu çözen var mı?

PUBG Mobile oyunu akıllı telefonlarda oynanan oyunlar arasında en çok tercih edilen oyun diyebiliriz. Tabi bu güzel oyunun kötü bir dezavantajı bulunuyor.

General Mobile 5 Plus kullanıcıları maalesef bu oyunu ağız tadıyla oynayamamaktadır. Uzun zamandır oyunun kendi kendine kapanmasından dolayı birçok şikayet bulunuyor fakat herhangi bir düzeltme güncellemesi gelmedi. Bizde GM 5 Plus telefonumuza PUBG Mobile oyunu yükledik.

İlk 30 dakika şans eserimi artık herhangi bir kapanma olmamıştı. Hatta kapanma olmadığı için konuyu açmayı planlıyorduk. Fakat bir süre sonra kapanma gerçekleşti. Bu kapanmadan sonra maalesef artık hiçbir oyunu tamamlayamaz olduk. Tam çatışmaya giriyorsunuz birden oyun kapanıyor ve tekrar oyuna girdiğinizde leşinizi buluyorsunuz. İnternetten araştırma yaptık ve bu sorunun çözümüne yönelik olan tüm yöntemleri denedik. Sonuç olarak düzelme olmadı.

Bu konuyu açmamızın sebebi ise GM 5 Plus PUBG kapanma sorununa çözüm bulabilen varsa bize yorum yazarak iletebilirse çok memnun oluruz. Ülkemizde GM 5 Plus kullanıcı sayısı oldukça fazla olduğu için bu önemli bir sorun olduğunu düşünüyoruz.

PUBG’de GM 5 Plus kapanma sorunu galiba bitti

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Telefonumdan soğumaya başladım artık ne general Mobile kullanırım nede alırım.Herkes rahatça oynuyor GM5 kullanan oynayamiyor nasıl bir iş anlamadım. Pubg mail atıyorum dönüş yok paraya kiyip alacaz iPhone kafa rahat edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu