Oyun Haberleri

PUBG’de zırhlı araba gördünüz mü?

PUBG Mobile şüphesiz akıllı telefonlarda online olarak oynanan oyun olduğunu rahatlıkla söylebiliriz. Harita içerisinde birçok güzellik bulunmaktadır.

Birçok silah çeşiti ile oyuncular sevdikleri silahları aramaktadır. Bazı silahlar haritan içinde çok zor bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse işaret fişeği silahıdır.

Bu silah haritada 1 yada 2 tane bulunuyor. Çoğu oyuncu bu silahı bulduğu zaman ne işe yaradığını bilmeden almadan geçmektedir. Sadece işaret fişeği fırlattığını düşünmektedir. Aslında bu tabancanın çok güzel bir özelliği vardır.

İşaret fişeğini kullandığınız anda size uçak ile destek gönderilmektedir. Bulunduğunuz noktaya gelen uçak size yardım sandığı atmaktadır. Bu sandıktan silahta çıkabiliyor zırhlı jeep aracıda çıkabilmektedir.

Zırhlı jeep geldiğinde zaten fotoğrafta da gördüğünüz gibi diğer yeşil jeeplere göre farklı olduğunu anlayacaksınız. Bu araç diğer araçlara göre çok çok fazla oranda dayanıklı olmaktadır. Rahatlıkla bir çatışmanın arasına girip takım arkadaşınızı alabilirsiniz.

Bu zırhlı araç normal olarak hasar görüyor. Hatta uzun bir süre mermi taarruzunda patladığını unutmayınız. Ama ilk önce araç hasar görmektedir. Yani siz hasar almıyorsunuz. Zırhlı araçtan dumanlar çıkmaya başladığında arabandan kaçmanız gerekmektedir.

İyi oyunlar.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu