Oyun Haberleri

PUBG’de bot oyuncu var mı?

PUBG oyununa her girdiğinizde online olarak 100 kişi barajını rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde bile girseniz bir oyunda en az 80 kişinin online olarak oyuna girdiğiniz görebilirsiniz.

İnternette gezerken bazen görmüşsünüzdür. PUBG’de çoğunlukla botlar olduğu söylenmektedir. Biz bu söylentiye kesinlikle katılmıyoruz. PUBG oyununu anlık olarak milyonlarca kişi oynamaktadır. Online oyuncu rekoru kıran bir oyun şirketi neden bot oyunculara ihtiyaç duysun.

Ayrıca PUBG oyunu diğer mobil oyunlara göre çok gelişmiş olduğu için uzun sürede oynasanız sıkılma hissi yaratmamaktadır. PUBG haricinde diğer araba yada futbol oyunlarını oynadığınızda parayı basıp karakter yada elmas alanları yenmek çok zordur. Bir süre sonrada artık sabit tarzdaki kısıtlı alanları PUBG’de bulamazsınız.

PUBG mobile oyuna her girdiğinizde farklı bir strateji ve oyun sergileyebilirsiniz. Takım ile hareket edildiğinde daha güzel bir oyun imkanı sunabilen bir oyunda bot oyuncu olmayacağına kesin gözüyle bakıyoruz.

Sizin düşünceniz nedir?

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu