Oyun Haberleri

PUBG Mobile kendi takım arkadaşını öldüren tipler

PUBG Mobile oyunu 7’den 70’e çok sevilen bir online savaş oyunudur. Gerçekçi grafikleri ve silahları ile oldukça eğlenceli dakikalar yaşatmaktadır. Bu yazımızda sizlere PUBG’nin önemli bir dezavantajından bahsetmek istiyoruz.

Bu önemli sorun ise takım arkadaşlarınızın sizi molotof yada el bombası ile öldürmesidir. Bu tarz kişilikte olan oyuncularla kesin karşılaşmısınızdır. Bu işi yapan çocuklar demeyin yetişkinlerde yapabilmektedir. Eğer sizde güzel bir silah varsa sizi takip edip, el bombası yada molotof ile öldürüp silahınızı almaktadır. Genellikle 8X dürbün alanların başına bu olay çok denk gelmektedir. Harita içerisinde 8x dürbün bulmak zor olduğu zaman fesatlık içeren takım oyuncunuz peşinizden gelmeye ve sizi öldürmeye çalışmaktadır.

Bu tarz durumlar ile karşılaştığınızda kaçmaktan yada sizde takım arkadaşınızı öldürmekten başka çareniz bulunmuyor. Tabi oyun bittiğinde bu kişiyi şikayet edebilirsiniz. Şirkete gönderdiğiniz şikayet bildirimlerinin çoğu maalesef boşa gitmektedir. Birçok kişi şikayet ettiği için anlık olarak yanıt vermelerini düşünmek yanlış olacaktır. Normal şartlarda 1 ay banlanması gerekiyor. Ama banlandıktan sonra başka hesap ile giriş yapabildikleri için herhangi bir sıkıntı görmemektedirler. PUBG yapımcı şirketi aslında yapabiliyorsa komple banlaması gerekiyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda bu işe bir çare bulabilirler diye düşünüyoruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu