Oyun Haberleri

PUBG eksikleri!

PUBG oyunu son zamanların en favori online oyunlarından bir tanesi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Her yönden tatmin edici özellikleri bulunan bu efsane oyunun maalesef bizim gözümüzde önemli bir eksikliği bulunmaktadır. Bu eksikliği eminim birçok kişi yaşamaktadır. Örnek vermek gerekirse oyuna uçaktan atladınız ve yere iner inmez birisi ile karşılaştığınızda yumruk yumruğa mücadelede çok fazla güç gitmektedir. 3-4 yumrukla bir karakter öldürmek bu kadar kolay olmaması gerekiyor diye düşünüyoruz. Yakın mesafede bir kişide tabanca varsa diğer yumruk ile geliyorsa yüzde 90 yumruk ile gelen savaşı kazanacaktır. Çünkü yumruk tabancadan daha fazla enerji tüketmektedir.

Bu yazımızı okuyanlar ve bu oyunu bilenlerin birçoğu o zaman silah ile iyi nişan al ve öldür diyecektir. Akıllı telefondan oynayanlar kolay kolay yakın mesafeden nişan almanın oldukça zor olduğunu bilmektedir. Bakalım ilerleyen zamanlarda belki bu yumruk olayına bir düzeltme yaparlar diye umuyoruz.

PUBG Mobile oyununda gördüğünüz eksikleri bize bildirirseniz çok memnun oluruz. Eğer güzel eksiklikler olursa PUBG yapımcı şirketine güzel bir mail atabiliriz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu