Bilim ve Teknoloji

GM 8 SIM ve microSD hafıza kartı takma (Resimli)

GM 8 alan bir takipçimiz telefona SIM kart ve microSD hafıza kartını nasıl takabileceği konusunda yardım istemiştir.

GM 8 modeli General Mobile’ın favori modellerinden bir tanesidir. GM 8’in hem tek hatlı hem çift hatlı versiyonları bulunmaktadır. GM 8 SIM ve hafıza kartı takmak için resmi kılavuzundan fotoğraf paylaşarak sizlere göstermek istedik.

GM 8 sahibi olmadığımız için size video ekleyemedik.İlk olarak GM 8 aldığınızda kutudan çıkan metal sivri uçlu parçayı telefonun sol tarafında bulunan SIM kart tepsisini çıkartmak için bastırınız.

Fotoğrafta gözüktüğü üzere isterseniz çift SIM kartı isterseniz bir Nano SIM ve hafıza kartını takabilirsiniz. Eğer GM 8 modeliniz tek SIM kart destekliyorsa sadece microSD kart ile kullanabilirsiniz.

Sormak istediğiniz soru olursa bize yorum yazarak gönderebilirsiniz. GM 8 özelliklerini merak ediyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

GM 8 özellikleri

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Ne kadar luzumsuz bir olay bu demir aparata niye mahkum ediyorsun beni arkadaş basinca acilsin simdi isin yoksa metal aparat ara. Bilgilendirme icin tesekkurler.

  2. Eskiden ne güzel kapağı açıp takıyordum, bu yeni nesil telefonların bu özelliği çok sinir bozucu. Hafıza kartımı ttakacam,çıkaramıyorum bu zımbırtıyu bir türlü. O kadar toplu iğne soktum çıkmafı gavur oğlu gavur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu