Oyun Haberleri

PS3 GTA 5 Araba ve MOD yükleme oluyor mu?

GTA 5 oyunu çıkalı yıllar geçmesine rağmen hala büyük bir ilgi görmektedir. GTA 5 oyununu bilgisayarda mı oynamak avantajlı yoksa PlayStation’da mı oynamak daha avantajlı?

Tabiki bilgisayarda oynamak daha avantajlı. Neden derseniz GTA 5 oyunu için birçok mod bulunmaktadır. Birçok farklı modlar ile polis olabiliyor yada bodyguardlık yapabiliyorsunuz. Ayrıca yüzlerce farklı araba modelleri de bulunmaktadır. Bildiğiniz üzere GTA 5’in orjinal arabaları bir süre sonra sıkmaktadır. Farklı araç modları için meşhur tr.gta5-mods.com internet adresi mevcuttur. Buraya girdiğinizde yüzlerce çeşit araç modlarına ulaşabiliyorsunuz. Bunların hiçbirini maalesef PlayStation’da yapamıyorsunuz. İnternette araştırdığımızda bazı youtube videolarında PlayStation 3’e  mod menülerin yüklendiğini görüyoruz fakat bu işlemler çok riskli olduğu için kimse yanaşamıyor. Zaten yorumlara baktığınızda bu işlemleri deneyenlerin birçoğunda bütün oyunların silindiği yazmaktadır.

Uzun lafın kısası sadece GTA 5 oynamak için oyun konsolu alacaksanız sakın almayın. Çünkü GTA 5’in en eğlenceli yanlarını kaçırmış oluyorsunuz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu