Oyun Haberleri

Kafa Topu 2 hesabıma giriş yapılmıyor

Kafa Topu 2 oyunu geçtiğimiz haftalarda hem android hem İOS platformu için yayınlandı. Bu oyunu oynayan bir takipçimiz bize Kafa Topu 2 hesabım kaybolduğu için ne yapacağı konusunda destek istemiştir.

İnternette sikayetvar.com’a yapılan şikayetlere baktığımızda bu sorun ile karşılaşan birçok kişinin olduğunu görüyoruz. Malesef Kafa Topu 2 oyununun yapımcısı olan Masomo ise bu tür sorulara cevap vermiyor.

Mecburen yapmanız gereken tek şey Masomo şirketinin resmi mail adresinize şikayetinizi yazmanızdır. Oyun şirketinin mail adresi ” info@headball2.com

Bu mail adresine atacağınız yazıyı ingilizce yazmanızda fayda bulunmaktadır. Türkçe yazıp cevap bekleyenler çok fazla olduğunu gördük. İngilizce olarak gönderirseniz daha hızlı cevap alabileceğinizi düşünüyoruz.

Bu yöntem haricinde malesef herhangi bir çözüm yöntemi bulunmuyor. Eğer sizin bir yönteminiz varsa bize bildirirseniz çok memnun oluruz.

Ayrıca Kafa Topu 2 şifrenizi 1234 gibi basit şifre yapmayınız. Sosyal medyada hep Kafa Topu 2 hesabım çalındı gibi şikayetler görüyoruz. Eğer emek verip para harcadıysanız güvenliğinizi iyi alınız.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Arkadaşlar Google hesabınızı girin. Google play oyunları yükleyin. Daha sonra kafa topu 2 yi açın ayarlar kısmından hesabım yerini açın, orada Google play oyunlara tıklayın kayıtlı hesabınız karşınıza çıkacak.

  2. Kayıtlı hesabımı başka cihaza bağlayamıyorum daha önce başka hesapla girilmiş kendi hesabım bağlanmıyor?

  3. Kafa topu 2 hesap kaybettim giren giriş yapıyoruz geri istiyorum eski hesaplama giriş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu