Oyun Haberleri

Huawei PUBG Mobile atma sorunu yaşanayan var mı?

Bildiğiniz üzere PUBG Mobile oyunu akıllı telefon platformuna geldikten sonra kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından indirildi.

PUBG Mobile oyunun bazı kalıplaşmış ve çözüme ulaşmamış sorunları bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse GM 5 Plus telefonlarında PUBG kapanma sorunu bir türlü düzelmiyor. Teknoscrool.com olarak Huawei Honor 7 kullanıcısıyız. Bugüne kadar PUBG’de herhangi bir sorun yaşamadık. Fakat geçtiğimiz haftalarda gelen güncelleme sonrasında oyundan çıkmalar başladı. Sürekli atma problemi olmuyor fakat tahmini olarak her 7-8 oyunda bir atma yaşanıyor.

Bu sorunun sadece bizden kaynaklı mı yoksa başka Huawei Honor 7 kullanıcılarıda mı yaşıyor onu merak etmek için bu konuyu açtık. Eğer Honor 7 telefonunuz varsa ve PUBG Mobile’da kapanma sorunları yaşıyorsanız bize yazabilirseniz çok memnun oluruz. Sadece Honor 7 değil, daha önce PUBG Mobile’da atma sorunu yaşamayıp gelen son güncelleme sonrasında oyundan atma sorunları başlayanlarında bize sorunları yazarsa çok memnun oluruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu