Bilim ve Teknoloji

PS3 Multiman oyun yükleme nasıl yapılır

Bir takipçimiz PlayStation 3 aldığını, kırık PS3 olduğu için oyunları Multiman ile oynuyormuş.

Multiman oyun yükleme konusunda bizde yardım istemiştir. Elimizden geldiği kadar Multiman Oyun yükleme konusunda yardım etmek istiyoruz.

PS3 MULTİMAN OYUN YÜKLEME NASIL YAPILIR?

  • İlk olarak yüklemek istediiniz PS3 oyununu indiriniz. Daha sonra indirdiğiniz oyundan daha büyük kapasiteli bir Flash Bellek yada harddisk kullanmak zorundasınız. Flash belleğinizi FAT32 olarak yeniden formatlamanız gerekmektedir. (FAT32’ye çevirme esnasında bellekteki tüm veriler silinecektir.)
  • Eğer bilgisayarınız Flash belleğinizi FAT32 olarak formatlayamıyorsa FAT32 Formatter adlı programı kullanmanız gerekmektedir. Bu programı indirdikten sonra kurulumunu yapınız. Flash bellek yada taşınabilir harddisk’i FAT32 olarak formatlayınız.
  • Formatlama işleminden sonra flash belleğin içine büyük harfler ile GAMEZ klasörü oluşturup oyunu bu klasörün içine kopyalayınız.
  • Yükleme tamamlandıktan sonra flash belleği PS3’e takın.

PS3’ü açıp MULTİMAN’a giriş yapın ve 5-10 saniye arasında beklediğinizde otomatik olarak oyun gözükecektir. İsterseniz oyunu bu şekilde oynayabilir yada PS3’ün içine atabilirsiniz.

MULTİMAN’A OYUN KOPYALAMA NASIL YAPILIR?

Multiman’da oyunun üzerine gelip kare tuşuna bastığınızda bir menü açılacaktır. Kopyalama simgesinin üzerine gelip X tuşuna bastığınızda oyun PS3 hafızasına kopyalanacaktır. Kopyalama işlemi oyunun boyutuna göre değişmektedir.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Torrent sitelerinden veya internete bakarsanız birçok site ps3 oyunları vermektedir.

  2. Abi şimdi biz flaşa attığımız oyunu flaşla oynadığımız zaman o oyun depolamada gozukuyormu mesela benim 140 gb lık ps3umde 130 gb kullanıyorum 10 gb boş yer var flaşı taktığım zaman 20 gb lık oyunu oynayabilicemmi cevap için şimdiden teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu