Bilim ve Teknoloji

Mi Band bileklik akıllı telefona (görmüyor) bağlanmıyor

Akıllı bileklik konusunda Xiaomi çok başarılıdır. Uzun giden şarj süresi, akıllı bilekliğin özellikleri v.s. v.s. oldukça başarılıdır. Tabi fiyatınında ucuz olması ise ayrı bir güzellik katmaktadır.

Xiaomi Mi Band yeni alanlar telefon ile eşleştiremiyorsa bu yazımızın faydası olacaktır.

İlk olarak Google Play Store’da yada App Store’dan Mi Fit uygulamasını yükleyiniz.

Daha sonra Mi Fit uygulamasını açıp oturum açmanız gerekmektedir.

Oturum açma işleminden sonra aşağıdaki gibi bir ekran açılacaktır. Sağ alt kategoriden Profil bölümünde girdiğiniz aşağıdaki ekran görüntüsüne ulaşacaksınız.

Yukarıda gördüğünüz gibi “Cihaz Ekle” seçeneğine basınız. Telefonuzun “Bluetooth” açık ve görünür olduğuna emin olunuz. Birçok kişi Bluetooth açıyor fakat görünür yapmadığı için bir türlü eşleşmeyi gerçekleştiremiyor.

Cihaz ekle sekmesine bastığınızda aşağıdaki ekran görüntüsüne ulaşacaksınız.

Siz “Bileklik” kısmına bağlanacaksınız. Daha sonra adımları tek tek yapmaya başlayınız. Bilekliği telefonun yanına koyunuz.

İlk olarak arama yaptığında genel olarak bilekliği bulmamaktadır. Bulamadığı zaman size Bilekliği fabrika ayarlarına döndüreyim mi sorusunu soracaktır. Siz bu işlemi yaptığınızda % 100 eşleşmektedir. Sıfırlama işlemi kesin çözümdür. Sıfırlama yaptığınızda bileklik titreyecek ve size şifre verecektir. Siz bu şifreyi telefona girdiğiniz artık rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki adımlar sayesinde Xiaomi Mi Band bileklik telefonla eşleşmiyor sorununu halletmiş olacaksınız. Mi Band telefona bağlanmıyor konusunda sormak istediğiniz soru olursa bize yorum yazarak gönderebilirsiniz.

Mİ BAND 2 BAĞLANMAMA SORUNU İÇİN BİR ZİYARETÇİMİZ ÖNERİDE BULUNMUŞTUR. KENDİSİ DENEDİĞİNİ VE BAŞARILI SONUÇ ALDIĞINI YAZMIŞTIR

ARKADAŞLAR MÜJDE ? mi band 2 fabrika ayarlarına döndüremeyenler, mi fit in eski sürümlerini yüklesin. Ben 3.6.0 ı yükledim oldu….. Yeni sürümden kaynaklanıyormuş bağlnamamak…

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

46 Yorum

  1. Abi işte nasıl sıfırlıcam bilekliği hiç açmadım direk diyorki sıfırlayın diyor

  2. Play Store’dan Mi Band uygulamasını indirdiğinizde bileklik eşleşme yapacağınız zaman sizden sıfırlamak isteyecektir. Eşleşme adımlarını takip ediniz.

  3. teknoloji bey cihaz mı fit uygulaması indirince direk sıfırlayın hatası veriyor bağlanmıyo. bağlanmadıgı içinde sıfırlanma işlemi gerçekleşmiyo uygulama indirip indirmemekle alakası yok telefon bluetooth dan bağlantıyıda koparmıyo napıcaz bi bileklik için telefonmu sıfırlancak

  4. Sa mi 4 İPhone 6s Plus da Bluetooth görmüyor sebebi ne dir acaba

  5. İlker bey siz yazdıktan sonra Mi Fit uygulamasını tekrar indirdik ve herhangi bir sorun olmadan bilekliği tanıttık.

  6. Uygulamada sorun yok zaten sıkıntı şurda normalde calisiyodu bileklik fakat bağlantıyı kestik sonradan yine baglanmak istediğimizde surekli telefona bağlantı gerçekleşmedi bilekliği sıfırlayın hatasi veriyo bagliyamadigim içinde sıfırlama islemi gerçekleşmiyor sanirim tek çare servise gondermek baska bi yolu yok

  7. ilker bey bende de aynı sorun oldu sureklı sıfırlayın dıyor ama balantı kuramadığım ıcın dsıfırlanmıyor . bu konuda bır cozum yolu buldunuz mu acaba

  8. Selamlar bir sorum olacak dı.
    Huawei band 4 ü Xiaomi cihazıma eşleştirebilirmiyim acaba.

  9. Bluetooth ayarlarını yaptım ama uygulamada eşleşmiyor uygulama cihazı görmüyor konum Bluetooth acık

  10. Ayşe hanım görmüyorsa uygulama üzerinde fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekiyor. Bende sizin gibi aynı problemi yaşıyorum. Fabrika ayarlarına uygulama üzerinden döndürerek tekrar eşleştirme yapıyorum

  11. Eger mi bandi sifirlamadan baglantiyi keserseniz baska cihaza bağlamayı denerseniz sürekli sizden mi bandi sifirlayin hatasi vericek ama sizde bilekligi acamadiginiz icin sifirliyamicaksiniz bu durumda tek çare cihazı servise gondermek olede yaptik gonderdik fakat onlarda sifirlayamadi ve ücret iadesi yaptilar anca sorun bole çözülüyor baska yolu yok cihaz sifirlayin demekle cozum bulmus sayilmiyosunuz teknoloji sitesi olmak yetmiyo sorunu anlayan kişilere sormak lazim

  12. İlker bey sizin sorununuzu ben 1.5 yıldır çekiyorum. Uzun süre bağlanmadığımda bu hatayı aldığımda mecburen bilekliği sıfırlayarak tekrar eşleştiriyorum. Mi Band uygulaması maalesef bu sorun için güncelleme yapmadı. Bence sorun Mi Band uygulamasında.

    Siz Mi Band uygulaması üzerinden sıfırlama yapmıyor musunuz?

  13. Merhaba mi fit uygulamasinda miband 4 eklemek (ilk defa ekliyorum bilekligi) için arıyorum ama uygulamada çıkmıyor bileklik başka 2 telefonda daha denedim onlarda bağlanıyor benim telefonda bağlanmıyor nasıl düzeleceğini bilen biri varsa bi anlatabilirmi

  14. Daha önceden eşleşmişti uyku adım vs kaydetti şimdi tekrar bağlanamıyorum fabrika ayarlarına döndürsem bu veriler kaybolur mu?

  15. Kolay gelsin replika band 4 aldım her işlevi çalışıyor fakat Samsung-iphone telefona bağlanıyor ama benim Huawei P9 lite telefonuma hiçbir programda bağlanmıyor sebebi ne olabilir nerede hata yapıyorum sıfırlama vs. Bileklik Bluetooth ayarı felan napcam bilemedim

  16. İlk aldığımda sorunsuz bagladim ama geçen bağlanmaz oldu eşleşmeyi sonlandır dedim tekrardan bağlanmiyor bilekligi sıfırlayin diyor ama ekrana pair fırst ve regalotory gibi bir yazıdan başkası çıkmıyor nasıl sifirliycaz bilekligi sifirlama ekranı olmadan

  17. Meraba ya bilekliğim telefonuma bağlı değil tekrar bağlamak istiyorum ama uygulama bilekliği sıfırlayın diyo sıfırlamak için de bağlanmam lazım ama bu gerckleşmiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin ?

  18. Merhabalar Fatima hanım,

    Bizde son zamanlarda bu sorunu yaşamaya başladık. Çözüm bulursam size haber edeceğim

  19. Sıfırlamak için numara geliyor bilekliğe fakat telefona giremiyorum şifreyi. İptal çıkıyor. Ona tıklayınca da tamamen gidiyor.

  20. Evet sevda hanım bende de bu problem olmaya başladı. Note 8 Pro modelinde bu sorunu yaşıyorum. Google Play Store üzerinden yapımcı şirkete mail attım. İnşallah güncelleme ile düzeltecekler.

  21. Serdar bey merhabalar,

    Maalesef bu durum birçok kişide var. Mi Band uygulamasına güncelleme gelmeden bu sorun çözülmeyecek.

  22. merhaba .. huawei band 4 daha önceden Samsung telefonumda sorunsuz çalışıyordu , şimdi REDMI 8 pro aldım cihaz eşleşiyor fakat bağlantı sürekli gidiyor tekrar eşleştirmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı ?

  23. Merhaba 1-2 metre bile değil telefonla yanyanayken bile bağlantı kopuyor bluetooth kesiliyor ve kendi kendine baglanmiyor illa programa girmen gerekiyor diyor bu bağlantı sorununu nasıl çözebiliriz acaba??

  24. Mi band 2’lerde maalesef bu sorunlar iyice arttı. Uygulamaya güncelleme gelmesi lazım.

  25. Büşra hanım bende de var Mi Band 4. Bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. En yakın arkadaşımda da var 8-10 metre aralığında bile kopma yaşamıyor.

  26. O zaman ben baglayamadim videosunu da izledim kaç kez ama titriyor hata veriyor

  27. Honor band bilekiğimi mi 9 telefonuma tanıtamıyorım ne yapmam gerekiyor

  28. İyi günler. Mi band 4 ile olan sıkıntımız ‘yeniden güncellemek için mi fit’e bağlanın” diyor ama biz onu başaramıyoruz. Sıfırlama yapmıyorum

  29. Merhaba fitpro ile sorunsuz eleştirdim ama mi fit ile bileklik bulunamadı uyarısı veriyor daha hiç eslestiremedim

  30. Merhaba yukarıda belirttiğiniz aşamaları denemekle beraber karşılaştığım problem fabrika ayarlarına çevirmek için bastığımda şifreyi alsamda uygulamada şifreyi giremiyorum çünkü alt kısımda bana “Geri yüklenemedi, bilekliği telefona yakın konuma getirin ve tekrar deneyin” şeklinde küçük bir kısım çıkıyor bileklikte görünen şifreyi uygulamaya giremiyorum bu bölümden kaynaklı yeniden dene dediğimde yine altta o kısım olduğu için şifreyi girmeme müsaade etmiyor yardımcı olma şansınız var mı bu konuda?

  31. Can bey maalesef Xiaomi’nin uygulama üzerinde güncelleme yapması lazım. Maalesef ilgilenmiyorlar

  32. ARKADAŞLAR MÜJDE 🙂 mi band 2 fabrika ayarlarına döndüremeyenler, mi fit in eski sürümlerini yüklesin. Ben 3.6.0 ı yükledim oldu….. Yeni sürümden kaynaklanıyormuş bağlnamamak…

  33. Mi Band 4 bileklik mi fit uygulamasiyla eslesmiyor. Uygulama cihazi gormuyor. Cihaz Telefonun bluetooth una bagli gozukuyor.

  34. Fabrika ayarlarına döndürmek gibi bişey demiyor olmuyor bu bilekligimi atiyimmi?

  35. Merhabalar Hilal,

    Bir ziyaretçimiz eski sürümü yükleyerek bu sorunu halletmiş. Eğer bilekliğiniz mi band 2 ise eski sürümü yüklemeyi deneyiniz.

  36. Merhabalar Mi Band 4 kullanıyordum bilekliği garantiye gönderdim boşta duran Mi Band 2 yi bende eşleştiremedim şu şekilde çözüm buldum.
    Mi Band 2 eşleştirme ve bağlantı sorunu:
    1- Mi Fit 4.8.1 Sıfırlama ve şifre giriş ekranına bileklikte yazan sıfırlama numarası Mi Fit uygulamasının yazılımından kaynaklı bir hatadan dolayı şifre girmeye müsaade etmiyor. Bu yüzden güncel uygulamanızı kaldırın.
    2- Mi Fit 3.6.0 sürümünü yükleyiniz çok rahat bir şekilde Fabrika ayarlarına dönüyor ve bilekliği sıfırlıyor.
    3- Eski sürümde bilekliğininizi sıfırladıktan sonra uygulamayı kaldırıp yeni sürümü yükleye bilirsiniz.
    Şuan sorunsuz bağlanıyorum.
    Bu arada Eskiden Mi Fit uygulamasına Google hesabı ile bağlanmışım, 3.6.0 sürümde google hesabı ile giriş yaptım ve bileklik bağlantısını sonlandırdım. Bu işlemden sonra Fabrika ayarlarına döndürdüm.
    Daha önce başka bir hesapla giriş yaptıysanız o hesapla giriş yapın ve bağlantıyı sonlandırın.
    ESKİ VERSİYON İNDİRME LİNK:
    “DOWNLOAD APK” yazısına tıklayıp indire bilirsiniz.
    https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-6-0-release/mi-fit-3-6-0-android-apk-download/

    Kolay gelsin.

  37. Abi selam. Bana hediye olarak Mi Band 4 geldi fakat cihaz ne telefona bağlanıyor ne de kendi içinde açılıyor yardım edebilir misiniz.

  38. merhaba bende amazfit verge a1811 var. ama çocuk ne yaptı bilmiyorum ekranda open the mi fit to bind yazıyor. nasıl düzeltebilirim?

  39. Fatih bey araştırayım ama daha önce hiç duymadığım bir sorun. Eğer sizde sorunu çözerseniz bize yazarsanız hemen siteye eklemek isteriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu