Bilim ve Teknoloji

Mi Band 4 WhatsApp bildirimleri gelmiyor!

Xiaomi Mi Band 4 akıllı bilekliği hem tasarımı ile hem teknik özellikleri ile kullanıcılarını memnun etmektedir. Mi Band 4’ü telefonunuz ile eşleştirdiğinizde size gelen aramalar, WhatsAPp mesajları ve diğer bildirimler saatinize otomatik olarak düşecektir. Sizde bu şekilde rahatça mesajları kolunuzdaki cihaz ile okuma keyfi yaşayacaksınız.

Soru: Mi Band 4 WhatsApp mesajları gelmiyor?

– İlk olarak Mi Fit uygulaması ile telefonu eşleştirmeniz gerekmektedir. Eşleşme yapılmadan uygulamadaki menüler aktif olmuyor.

– Eşleşme yaptıktan sonra sizler için aşağıya bir ekran görüntüsü ekledik. Eşleşme yaptıktan sonra “Profil” bölümüne tıkladığınızda ekran görüntüsündeki gibi “Mi Akıllı bileklik 4” yazan yere tıklamanız gerekmektedir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra ikinci adıma geçebiliriz. Bilekliğinizin olduğu kategoriye girdikten sonra aşağıdaki ekran görüntüsü gibi “Uygulama Ayarları” bölümüne girmeniz gerekiyor.

Uygulama ayarlarına giriş yaptığınızda artık üçüncü adıma geçebiliriz. Aşağıdaki resime geçelim.

Son adımda artık ok işaretindeki “Uygulamaları Yönet” butonuna bastıktan sonra telefondaki yüklü uygulamaları göreceksiniz. Siz buradan WhatsApp yada diğer uygulamaları seçip geri döndüğünüzde artık bu uygulamalardan gelen bildirimleri saatinize alabileceksiniz.

Xiaomi Mi Band 4 hakkında sormak istediğiniz soru olursa bize yorum yazarak gönderebilirsiniz.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Iphone 8 kullanıyorum, bütün bildirimler açık olmasına rağmen whatsapp bildirimleri gelmiyor, yukarıda sizin gönderdiğiniz gibi bir ekran yok bende.
    Uygulama bildirimleri diye bir seçenek var
    İçine girince de mifit instagram whatsapp youtube gibi seçenek var hepsini açık konuma getirdim, ayrıca en altta uygulamaları yönet gibi bir buton da yok 🙁 ne yapmam gerekiyor ?

  2. Hasret adlı kişinin yorumuna aynen katılmakla beraber eklemek istediğim. Bütün ayarların açık olmasına rağmen Hiç bir şekilde whatSaptan mesaj gelmemektedir. Gösterdiğiniz fotoğrafta , uygulama uyarıları diye bişey yok. Mi fit son sürümde Aynı işaretli olan uygulama Bildirimleri seçeneği var. Bende iphone 7 kullanıcısıyım. Sorunu çözülebilen lütfen yazsın. 6-7 önce böyle bir yoktu . Fakat son 3 aydır bu sorun yaşanıyor.

  3. burada belli etmiş olduğunuz şekilde harfiyen her şeyi uyguladım ama hala WhatsApp ve normal mesaj alamıyorum sadece gelen aramalar anında düşüyor ne yapmalıyım

  4. Özlem hanım biz aynı şekilde yaptık ve sorunsuz kullanıyoruz. Telefonunuz ne model acaba? Belki Ayarlar’dan whatsapp izinleri kapalı kalmış olabilir? Ayarlar’ın en üstte bulunan arama kısmına “bildirim” yazın. Daha sonra “bildirimler” kategoresine girin ve whatsapp’ı kontrol ediniz.

  5. Uygulama uyarıları yazan yerde benim telefonumda uygulama bildirimleri yazıyor. Watspp etkinleştirdim gakat hala bildirim alamıyorum. Uygulama uyarıları ve ekran kapalıyken gibi seçenek yok diğer uygulamalar ve watspp var sadece hepsini etkinleştirdim ama yinede bildirim gelmiyor. QR kodu yok okutabilecegim bişey yok yardımcı olursanız sevinirm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu