Bilim ve Teknoloji

Facebook arkadaş önerilerini kapatma

Bu yazımızda sizlere Facebook arkadaş önerileri nasıl kapatılır konusunda bilgilendirmek istiyoruz. Gelen bir soruda Facebook kullanıcısı ziyaretçimiz arkadaş önerilerinden artık sıkıldığını ve görmek istemediğini belirtmiştir.

İlk olarak şunu belirtmek isteriz ki kökten bir çözüm ile Facebook arkadaş önerileri kaldıralamamaktadır. Facebook, kendince belirlediğini algoritma ile sizin tanıyor olabileceğiniz kullanıcıları karşınıza çıkarmaktadır. Bu çıkan kişiler genellikle sizin arkadaşlarınız arasında yine ortak arkadaşlardan ortaya çıkmaktadır. Tabi başka kriterlerde mevcut oluyor. Mezun olduğunuz okuldan tutun, girdiğiniz hobilerden bile Facebook size eşleşme önerisi yapmaktadır.

Facebook arkadaş önerilerini tamamen silme

Arkadaş önerilerinizi toptan tek sayfadan silmek istiyorsanız ” https://www.facebook.com/find-friends/browser/ ” bu sayfaya girmeniz yeterli olacaktır. Bu sayfaya girdikten sonra size önerilen arkadaşlarınızın yanında “Kaldır” butonlarını göreceksiniz. Sırayla hızlı bir şekilde kaldır butonlarına basarak arkadaş önerilerini geçici olarak kaldırabilirsiniz. Fakat bir süre sonra tekrardan çıkmaya başlayacaktır. Bu işin tamamen bir çözüm yöntemi bulunmuyor.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Arkadaş önerileriniz beni rahatsiz ediyor ben görmek istemediğim gibi benide başkasına onermenizi istemem. isteyen bulur bir birini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu