Araba Haberleri

Seat İbiza ve Cordoba radyo kodu nasıl girilir?

Bu yazımızda sizlere Seat İbiza ve Cordoba radyo kodu nasıl girilir konusunda bilgi vermek istiyoruz.

Arabaların akülülerini değiştirirken yada akü bittiğinde arabanın elektriği uzun süreli kesinlince radyo kodu girilmesi gereken araba modelleri bulunmaktadır.

Arabanıza yeni bir akü takıldığında radyoda 1000 kodu gözükecektir. 1000 kodu çıkınca arabanın radyosu hiçbir şekilde çalışmamaktadır. Sizden doğru kodu girmenizi istemektedir.

Radyo kodunu girmek için rakam tuşlarını kullanmanız gerekmektedir. 1 rakama radyo kodunun birinci rakamını girin ve 4’e kadar tek tek giriniz. Daha sonra girdiğiniz kodu onaylamak için Scan tuşuna basılı tutmanız yeterli olacaktır.

Scan tuşu ile onaylama araba modellerine göre farklılık gösterebildiğini unutmayınız. Bazı modellerde girilen kodu onaylamak için 5 tuşuna basılı tutmanızda gerekmektedir.

Radyo kodu girerken hata ile karşılaşıyorsanız bize radyo’nun fotoğrafını atabilirseniz sizlere yardımcı olabiliriz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

19 Yorum

  1. İyi günler ya benim bu model arabamda radyo alana marka aynı sorun var araba 2.el aldık ondan beri radyo safe deydi. Bir kaç fikir aldım yine bu tarz sitelerden ama kod elimde yok şasenin son 4 hanesinş girdim o da olmadı servisi mi aramam gerekiyor?

  2. Merhabalar Esra hanım,

    Şase numarasını radyo’ya doğru adımlar ile giriş yaptınız mı?

  3. İyi günler saat cordoba araç akü değişiminde radyo kodu istedi yanlış girilen şifre neticesinde şu anda SAFE durumunda bu durumu nasıl değiştirebilirim.
    Yardımcı olursanız sevinirim

  4. Merhabalar Mustafa bey,

    SAFE modda sizden tekrardan PIN istiyor mu?

  5. 2006 Seat Cordoba’nın akü değişimi sonucu şifre hatalı girildiğinden ekranda SAFE yazıyor ve epey süre başında beklememize rağmen PIN istemiyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Kolay gelsin.

  6. Ahmet Bey merhabalar,

    Tekrardan aküyü çıkartıp 10 dakika bekleyip aküyü bağlar mısınız?

  7. Üstadım,
    Akü başlarını çıkartıp 10 dk.bekledikten sonra taktım ekrana gelen “SAFE” yazısı 50 dk.sonra “1000” şekline dönüştü. Doğru şifreyi girdikten sonra ise sorun çözüldü.
    İlginiz için teşekkür ederim.
    Sağlıcakla kalın.

  8. Merhaba tekno bey bende 2008 saet ibiza var ve ekranda 1000 yazisi geldi. Fakat bende kod yok. Bana bu konuda acilen yardimci olurmusunuz. Teşekkürler kokay gelsin

  9. Yunus bey merhabalar, Mesajınıza geç cevap verdiğimiz için özür dileriz.

    Torbido kapağında genel olarak yazıyor. Yada eğer kitapçığınız duruyorsa radyo kodu yazmaktadır. Bizim ibiza’da torpido kapağı (iç kısmında) yazmaktadır. Eğer kod yoksa servisler 60 TL gibi bir rakam ile verdiklerini söylüyorlar.

  10. Seat İbiza 2008 model aracımda önce 1000 yazarken şimdi safe yazıyor 1 2 saat arac yolculuk yaptı bekledik hala yazı gitmedi kod girecek yer de gelmiyor safe yazıp kaldı nasıl yapabilirim acaba

  11. İyi günler aracım 2003 seat toledo 1.9tdi bendede radioda 1000kodu gösteriyor fakat nasıl acacagımı ve hangi kodu girecegimi bilniyorum nasıl cözebilirim?

  12. Merhaba 2010 leon var safe yazıp kod istiyor kodu nasıl öğrenebilirim acaba

  13. Aracım 2007 seat cordoba 1000 rakamı var şifreye giriyorum 1 tuşu çalışıyor öbür 2 3 4 tuşları çalışmıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

  14. Aracım 2006 seat cordoba akü değiştirdim. Radyo şifresi istiyor. Bende de yok. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

  15. Torpido iç kısmına baktınız mı? İbiza modellerinin bazılarında torpido içinde yer alıyor

  16. Sez2z9e3231409 cordoba teybin üstünde bu yaziyor acaba kodu bu son 4 hane olabilir mi torpido da kod yok kitapçıkta da

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu