Araba Haberleri

Opel çocuk kilidi açma ve kapama (Resimli)

Bir ziyaretçimiz Opel araba aldığını, çocuk kilidini şoför kapasındaki kumandadan bir türlü aktif edemediğini yazmıştır.

Opel arabalarda çocuk kilidi malesef şoför koltuğundaki düğmelerinden yapılmamaktadır. Bazı farklı arbalarda şoför koltuğund bulunan çocuk kilidi düğmesine bastığınızda kapıları ve camları içeriden açamıyorsunuz. Opel’in sürücü kapısındaki çocuk kilidi düğmesine bastığınızda sadece camlar kilitlenmektedir. Kapılar ise içeriden açılmaktadır.

Lafı fazla gevelemeden Opel çocuk kilidini kullanmak için arka kapıları açın ve fotoğrafta gözünen yere anahtarınızı takıp sağa doğru çevirmeniz yeterli olacaktır. Her iki kapıyada bunu yapabilirsiniz. Tekrar devre dışı bırakmak için aynı şekilde kapıları açıp anahtar ile sola doğru çevirmeniz yeterli olacaktır.

Herhangi bir ekstradan sorularınız olursa bize göndermeniz yeterli olacaktır.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Merhaba 2000 model opel astra cd im var arka camları açamıyorum ama sürücü kapısından açabiliyorum çocuk kilidini nasıl açacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

  2. Sürücü bölümünden camları açtığınız yerde çocuk kilidi tuşu olacaktır. Büyük ihtimal o çocuk kilidi tuşu bozulmuştur. Camları açtığınız yerin fotoğrafını info@teknoscrool.com adresine gönderebilir misiniz?

  3. Ben yaptım oldu ama eski haline getirmek istedim yalnız sol düzeldi sağ bu sefer ne içten ne dıştan açılmadı ve böyle kaldı ustaya götürdüm beceremedi kilidi kırmak gerekiyor dedi sıfır kilit 450 TL ne yapmak gerekir

  4. slm benim 1997 model opel cectra b kasam var dediğiniz gibi çocuk kilidini arka kapolardan anahtarla ker iki kapısınında açtım açmaz olaydım şimdi kapılar ne içeriden açılıyor nede dışarıdan açılıyor bana yardımcı olacak birileri varmı

  5. Sizin mecburen sanayide kilitçiye gitmekten başka çareniz bulunmuyor.

  6. 97 Model opel astra f kasa arka kapıların çocuk kilidi varmı varsa nerden aktif edebilirim veya uygulanabilir mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu