Araba Haberleri

Opel Astra H indikten sonra farların açık kalması

Bir ziyaretçimiz Opel Astra H kasa araba aldığını ve arabadan inip kapıları kilitlediğinde farların bir süre açık kalma özelliğini bir türlü yapamadığını iletmiştir.

Bu özelliğin adı Follow-Me home özelliğidir. Bu özelliği kullanmak için arabayı stop edin ve sürücü kapısını açınız. Daha sonra bir kere selektör yapıp kapıyı kapatıp kilitleyiniz. Daha önceden ayarlanmış olan süre boyunca farlar açık kalacaktır. Genellikle 30 saniye olarak ayarlı olduğu için yanık kalacaktır. Bazı fabrika ayarlarında da 1 dakikayı bulmaktadır.

Bu özellik Astra H kasanın her modelinde olmayabileceğinizi unutmayınız. Eğer bu özelliği bilmiyorsanız denemenizde fayda vardır.

Diğer bir güzel özelliğide sizlere yazmak istiyoruz. Genellikle bu özelliği birçok kişi biliyor fakat biz yinede yazmak istedik.

Ayrıca uzaktan kumandanın açma düğmesine basılı tuttuğunuzda 4 cam otomatik olarak açılacaktır. Aynı şekilde kapatma düğmesine bastığınızda 4 cam otomatik olarak kapanacaktır. Eğer arabanızda sunroof mevcut ise aynı şekilde açınıp kapanacaktır.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu