Genel

Spyhunter 4 tamamen kaldırma

Bir ziyaretçimiz bilgisayarında bulunan SpyHunter programını bir türlü kaldıramadığını ve artık bilgisayarı kırma noktasına gelerek bizden yardım istemiştir.

SpyHunter programı için yaptığımız ufak bir gezintiden sonra oldukça kaldırmada problem çekenlerin olduğunu görüyoruz. Bizde bu programı kurduk ve kaldırma işleminde size yazdığımız adımları uygulayarak kaldırdık.

İlk olarak bilgisayarınızın sağ alt köşesinde bulunan SpyHunter ikonuna basıp, mouse sağ tık ile “exit” sekmesine basıp programı kapatıyoruz.

Daha sonra Windows(başlat) tuşu ile birlikte R tuşuna basıp çalıştırı açıyoruz. Eğer bu şekilde açamazsanız manuel olarak başlat sekmesinden çalıştırı bulup tıklayınız. Çalıştır açıldıktan sonra appwiz.cpl yazıp enter tuşuna basınız.

Listeden SpyHunter bulup sağ tuşa tıklayarak kaldır/değiştir’e tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan sekmelerde sırasıyla Ok, Yes, ve Proceed With Unistall butonlarına tıklamanız yeterli olacaktır. Bu işlem tamamlandıktan sonra Reboot Now çıkacaktır. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve artık SpyHunter programı silinmiş olacaktır.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. islemleri yaparken kaldir/degistir asamasinda hata veriyor 🙁 “installer failed with error code:1.” diyor kaldirilmiyor. biktim su spyhunterdan ya artik bilgisayarimi ve beni rahat biraksiz istiyorum :((

  2. Musait bir zamanda teamwier ile bağlanıp deneyelim isterseniz filiz hanım

  3. Windows 7’de işlemleri aynen denedim. YES’e basınca yine aynı Spyhunter’in reklamı çıkıyor.

  4. silinmedi. kardeş daha detaylı güncel güzel bilgi paylaşır mısın?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu