Genel

2019 yılı izlenmesi gereken 6 film ve vizyon tarihleri

2019 yılına sayılı günler kala film tutkunları gelecek yıl hangi filmlerin vizyona gireceğiniz çok merak etmektedir. Bu yazımızda sizlere 2019 yılı izlenmesi gereken filmleri yazmak istedik.

1. Hellboy

Hellboy filmi ilk olarak 2004 yılında vizyona çıkmıştı. 99.3 milyon dolar hasılat yapan filmin ikincisi ise 2008 yılında vizyona girdi. Aradan geçen 10 yılda sonra Hellboy’un üçüncü vizyonu geliyor. Vizyon tarihi kesin olmamakla beraber 11 Ocak 2019 olarak söylenmektedir.

2. X-Men: Dark Phoenix

X-Men serisi her yıl artmaya devam ediyor. Filmin başrollerinde Simon Kinberg, Sophie Turner, Jamos McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence’ın rol alıyor. Game Of Thrones filminden tanıdığınız Sophie Turner’ın yıldızı bu filmde oldukça artmaktadır. Game Of Thrones filminde Sansa Start rolünü canlandırmaktadır.

3. John Wick-3: Parabellum

Şüphesiz John Wick çok tuttu. Birinci film ile hasılat rekorları kıran film 2.serisinde de oldukça beğenildi. Tabi tutan bir film olduğu için çok geçmeden 3.serisi geliyor. John Wick 3 filmi 17 Mayıs 2019 günü vizyona girmesi beklenmektedir.

4. Spider-Man

Örümcek Adam filmi 2019 yaz aylarında vizyona girecek. Jon Watts’ın yönettiği filmde, Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei ve Michael Keaton rol almaktadır. Marvel ile Walt Disney’in ortak yapımı bu film 5 Temmuz 2019 günü vizyona girecektir.

4. Top Gun: Maverick

Top Gun’ın devam filminin geleceği 10 yıldan beridir konuşulmaktaydı. Sonunda bu gerçek oluyor ve bu efsane devam filminde Tom Cruise ve Val Kilmer rol almaktadır. Tom Cruise, ilk filmde olduğu gibi bu filmde de ABD Deniz Kuvvetleri Maverick Mitchell rolünde 12 Temmuz 2019 günü seyircileri ile buluşacaktır.

5. Terminator

Efsane filmin devamı geliyor. Tim Miller’in yönetmen koltuğunda, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Linda Hamilton ve Gabriel Luna başrolleri paylaşmaktadır. Terminatör filmi 22 Kasım 2019 günü vizyonda olması beklenmektedir.

6. Star Wars: Episode IX

2019 yılı Star Wars olmadan olmaz. Bu filmde J.J. Abrams’ın yönettiği filmde, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega ve Lupita Nyong başrolleri paylaşıyor. Tahmini olarak 20 aralık 2019 günü vizyonda olması beklenmektedir.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu