Bilim ve Teknoloji

Xiaomi Redmi airdots kulaklık eşleştirme (tek kulaklıktan ses gelme sorunu)

Xiaomi kulaklık redmi airdots kulaklık eşleştirme sorunu yaşıyorsanız bu yazımızın size faydası olacaktır. Bizde Xiaomi kulaklık eşleştirmede sorun yaşadık. Kulaklığı telefon ile eşleştirdiğimiz de tek kulaklıktan ses geliyordu. Bir türlü aynı anda sesi iki kulaklığa veremedik.

İnternette araştırma yaptık ve bu sorun ile karşılaşan oldukça fazla kişi olduğunu gördük. Bizde sitemize bu sorunun çözümünü yazarak karşılaşanlara yardımcı olmak istedik.

Redmi Airdots kulaklık eşleştirme

İlk olarak iki kulaklığı üzerinde bulunan tuşlara 6 saniye basılı tutun ve iki kulaklıkta kırmızı ışık yanınca basmayı bırakınız. Bu şekilde kulaklıkları tamamen kapatmış oluyoruz. Sıra geldi kulaklıkları sıfırlamaya. Yani Redmi Airdots kulaklarını fabrika ayarlarına döndüreceğiz.

Redmi Airdots sıfırlama

Bir önceki adımda kulakları tamamen kapatmıştık. Şimdi aynı anda iki kulaklığın üzerindeki tuşlara basıyoruz. 15 saniye civarı basılı tutup bekliyoruz. Kulaklar üzerinde bulunan ışıklar yanıp kapanacaktır. Siz en az 15 saniye basılı tutucaksınız. Bu işlemi tamamladıktan sonra kulaklıkları kutusuna koyunuz ve kapağını kapatınız.

Gelelim en önemli ve dikkat etmemiz gerek işleme.

Kutuyu açtıktan sonra ilk olarak kutudan sağ tarafta bulunan kulaklığı çıkartın.

3 saniye bekledikten sonra kutudaki sol kulaklığı çıkartın. İlk sağ çıkacak sonra sol çıkacak. Bu adım çok önemlidir. Bu sayede sol kulaklığı sağ kulaklık ile eşleştiyoruz.

Son olarak akıllı telefonunuzda bluetooth’u açıp tarama yapınız. Redmi Airdots kulaklığını bulun ve sadece sonu R olan kısım ile eşleştiriniz. Örnek olarak aşağıda ekran resmi ekledik.

Yukarıdaki gibi sadece “Mi True Wirel…EBs Basic_R” ile eşleştirme yapınız.

Yukarıdaki adımları uyguladığımızda sorun ortada kalktı. Eğer sizde bu sorun devam ediyorsa bize yaptığınız adımları yorum yazarak gönderiniz. Elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağız.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. iki kulaklığı da kapattım. 15 sn basılı tuttum, kırmızı-beyaz yanmaya başladı ve söndükten sonra kutuya koyup kapağını kapattım. biraz bekledikten sonra sağ kulaklığı çıkarıp 3 sn sonra da solu çıkardım ama iki kulaklık birbirine bağlanmadı. ne yapmalıyım?

  2. zeynep hanım geç cevap verdiğimiz için kusura bakmayın.

    Birkaç kez deneme yapınız.

  3. Merhabalar mi 9 um var Bluetooth veya kablolu kulaklığı taktiğin ama YouTube veya internet üzerinden film izlicem zaman sağ taraftan ses gelmiyor marka önemli değil hepsinde aynı sorun var nasıl çözebiliriz

  4. Ali bey merhabalar,

    Tek kulaklıktan ses gelme sorunu sadece youtube ve internet üzerinden film izlerken mi oluyor. Müzik dinlerken bu sorun oluyor mu?

  5. Hocam merhaba redmi airdots kulaklığın sol kulaklığı ışığı yanmasına rağmen hiç bir şekilde ses vermiyor içini açtım belki kablo kopmuştur diye hepsi sağlam youtubdaki videoları yaptım yine olmadı ne yapabilirim

  6. İyi günler,

    Bende bu sorunu çok çektim Arslan bey. Sürekli deneyerek sonunda oluyor.

  7. Resetleme işlemini en az 50 kez denedim ama kırmızı beyaz ışığı göremedim.. ilk alındığında kutudan çıkarılmış benden habersiz eşleşme beklenilmeden dahada hala eştiremedim ışıkları görmediğimden resetleyemiyorumda.. arkadan açık -bağlanma halinde gibi sesler alıyorum onlara ayak uydurarak bile resetleme denedim valla.. bir bilen çözümünü varsa çok sevinirim..

  8. Erkan bey bizde çok çektik eşleşme sorunundan ama anlattığımız gibi yaptığımızda sıkıntı olmuyor artık

  9. Günlerdir bu sorunla uğraşıyorum neredeyse yeni kulaklık alacaktım, sayenizde çözdüm çok teşekkür ederim

  10. Söylediğiniz gibi yaptım, sorun çözüldü. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu