Bilim ve Teknoloji

Salt okunur rehber silme nasıl yapılır?

Salt okunur rehber silinemez hatası ile karşılaşıyorsanız bu yazımızın size faydası olacaktır.

Uzun zamandır GM 5 Plus kullanıcılarından salt okunur rehber silemiyorum sorunu hakkında destek mailleri geliyordu. Bizde GM 5 Plus’ta denedik ve salt okunur olduğu için silinemez saece gizlenebilir uyarısı aldık. Yinede bu kişiyi sildiğinizde telefon rehberinde kayboluyor fakat aslında Google hesabınızda durduğu için salt okunur hatası veriyormuş.

Salt okunur rehber silmek için ilk olarak Google’da oturum açınız. Oturum açtıktan sonra aşağıdaki gibi kare şeklindeki butona basınız. Tekrar hatırlatmak istiyoruz bu simgenin gözükmesi için Gmail hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Kare şeklindeki simgeye bastığınızda aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir menü daha açılacaktır. Burada rehbere giriş yaptığınızda rehberinizin komple bir kopyasının burada olacağını göreceksiniz. Bu daha önce senkron yapıldığı için otomatik olarak kopyalamış demektir. Burada sildiğinizde artık herhangi bir salt okunur hatası almayacaksınız.

Google’ın bir daha rehberinizdeki kişileri kopyalamasını istemiyorsanız senkronizasyonu kapatmanız yeterli olacaktır. Senkron yaptıysanız sadece rehberiniz değil, fotoğraflarınızda kopyalanmış olabilir. Aslında bu olay gerçekten çok başarılıdır. Neden derseniz telefonunuzun başına bir iş geldiğinde hiçbir yedeğiniz yoksa bu sayede kurtarabilirsiniz.

BAHADIR İSİMLİ BİR ZİYARETÇİMİZİN GÖNDERMİŞ OLDUĞU ÇÖZÜM YÖNTEMİ

Cozum. Whatsappa girin yeni mesaja tiklatin sag ust kosedeki uc noktaya tiklayin ve kisileri secin kisiler penceresi acilinca sag ust kusedeki cop kutusuna tiklayin ve sikintili olan kisileri secin sonta silin hayirli ugurlu olsun cozum budur. 1 gece ugrastim ve sonuc var.

ZEYNEP İSİMLİ BİR ZİYARETÇİMİZİN GÖNDERMİŞ OLDUĞU ÇÖZÜM YÖNTEMİ

Ben başka bir yöntem kullanıyorum. Sizin anlattığınız yöntemle yapamadım ve benim gibi yapamayanlar da gördüm. Ben rehberine giriyorum. Kişileri düzenle ye basıyorum. Kişinin telefon numarasını ve diğer bütün bilgilerini siliyorum. Sadece isim kalıyor. Kaydediyorum. Bir süre bekledikten sonra kişi hakkında hiçbir bilgi kalmıyor sadece isim kalıyor. Sonra kişiyi siliyorum. Ve hata vermeden siliniyor.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Bu anlatımların hiç biri doğru değil ben gogoleden ve gmailden kişileri sildim TLF.na tekrar geliyor gizleyincede geliyor gm5 plush kullanicisiyim

  2. Google ve Gamil hesabında silmek isteğimiz kişiler gözükmediği halde telefonda gözüküyor bence teknik sorun hala devam ediyor

  3. Ben başka bir yöntem kullanıyorum. Sizin anlattığınız yöntemle yapamadım ve benim gibi yapamayanlar da gördüm. Ben rehberine giriyorum. Kişileri düzenle ye basıyorum. Kişinin telefon numarasını ve diğer bütün bilgilerini siliyorum. Sadece isim kalıyor. Kaydediyorum. Bir süre bekledikten sonra kişi hakkında hiçbir bilgi kalmıyor sadece isim kalıyor. Sonra kişiyi siliyorum. Ve hata vermeden siliniyor.

  4. Teşekkürler Zeynep Hanım,

    Cevabınızı Yazı içerisine ekliyorum.

  5. Cozum. Whatsappa girin yeni mesaja tiklatin sag ust kosedeki uc noktaya tiklayin ve kisileri secin kisiler penceresi acilinca sag ust kusedeki cop kutusuna tiklayin ve sikintili olan kisileri secin sonta silin hayirli ugurlu olsun cozum budur. 1 gece ugrastim ve sonuc var.

  6. Arkadaşlar cihazın Casper Via G3 rehberinde ki bazı isimleri silemiyorum Google’dan çıkmıyor sileceğim kişinin ismi vatsaptan da silinmiyor salt okunur diyor rehberden de bilgilerini silip yapayım dedim olmadı bir yardım edin lütfen

  7. Abi gm 5 plus kullanıyorum. Telefon rehberden sürekli numara siliyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Litfen yardım edin.

  8. Bende zeynep isimli arkadaşın yağtığını kullandım işe yarıyor isim ve numarayı silince sistem otomatik öyle biri mevcut değil deyip kaldırıyor teşekkürler telefonum casper VIA M3 belki size faydası olur

  9. WhatsApp tan veya rehberden silemiyorum kişiyi wpden girip sonra rehbere giriyorum WhatsApp kişisi düzenlemez diyor düzenleyemiyorum bile yardımcı olur musunuz lütfen ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu