Bilim ve Teknoloji

Asus sürücü güncelleme nasıl yapılır (BİOS,ekran kartı,Wi-Fİ)

Bu yazımızda sizlere Asus ekran kartı güncelleme, asus bios güncelleme, asus wi-fi güncelleme,asus chiptset nasıl güncelleme yapılır konusunda detaylı bir anlatım yapmak istedik. Bilgisayar donanımları güncel tutmak her zaman size fayda sağlamaktadır.

Asus ekran kartı güncelleme

İlk yapmanız gereken işlem buraya tıklayıp Asus’un resmi destek sayfasına gitmelisiniz. Daha sonra aşağıdaki gösterilen resimde arama bölümüne bilgisayarınızın kodunu girmeniz gerekmektedir. Örnek olarak bizde “GX800VH” modeline göre anlatım yapacağız.

Yukarıdaki resimde belirttiğimiz kırmızı alana bilgisayarınızın kodunu tam olarak girdikten sonra bilgisayarınızın olduğu bir sayfa açılacaktır.  İlk olarak aşağıda resimde gösterdiğimiz gibi “Sürücüler ve Araçlar” bölümüne bastıktan sonra “Lütfen İşletim Sistemi Seçin” alanını göreceksiniz. Bu kısımda hangi işletim sistemini kullanıyorsanız o kısmı seçmelisiniz.

Dipnot: Kullandığınız işletim sistemi Kaç bit olduğunu bilmiyorsanız Masaüstüne dönüş yapın ve bilgisayarıma gelerek sağa tıklayıp özelliklere giriniz. Açılan ekran işletim sisteminizin kaç bit olduğu yazmaktadır.

Yukarıda gösterilen adımları yaptıktan sonra bilgisayar modeline ve işletim sistemini girdikten sonra bilgisayarınızın tüm sürücülerini görebilirsiniz. Siz hangi donanımın güncel sürümünü yükleyeceksiniz indir butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Not: Asus resmi destek sayfası sadece sizlere sürücülerin son sürümlerini gösterirken, diğer önceki sürümlerini de indirme olanağı sunmaktadır. Eğer son sürüm yerine farklı bir sürüm arıyorsanız yine aynı şekilde arama yapıp indir demeden önce tümünü göster demeniz yeterli olacaktır.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu