Bilim ve Teknoloji

2019 yılı en uygun 4.5G destekli akıllı telefon modeli

Bu yazımızda sizlere 4.5G desteği olan piyasadaki en uygun fiyatlı akıllı telefon olan Casper Venüs E2 Plus modelinden bahsetmek istiyoruz.

Bazı kullanıcılar internete hızlı bağlanayım ve sosyal medya uygulamalarını kullanmam yeterli deyip uygun fiyatlı telefon aramaktadır.

Vestel Venus E2 Plus modeli 2018 yılında piyasaya çıkmış bir üründür.  Genel olarak teknik özelliklerinden bahsedelim

5.0 İnç ekran

294 PPI Piksel yoğunluğu

Ekran/Gövde oranı % 66.94

Batarya kapasitesi 2350 mAh

Arka kamera 8 MP

Ön kamera 5 MP

Performansına baktığımızda ise 1.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 212 yonga seti bulunuyor. Performans olarak olarak sosyal medya uygulamalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. 2 GB RAM sayesinde akıcı ve uygulamalar ararasında geçişlerinizde sıkıntı olmayacaktır. 16 GB’lık dahili depolama hafızası yer alırken, microSD hafıza kartı takılıyor mu diye merak ediyorsanız bu sorunun yanıtı evet olacaktır. 64 GB’a kadar artırılabilmektedir. Fakat biz en faz 16 GB’a kadar artırmanızı öneriyoruz.

Android işletim sistemi olarak 7.0 Nougat sürümü ile yüklü olarak gelmektedir. Yazımızın başında da belirttiğimiz üzere 4.5G desteği CAT 4’dür. Yani saniyede 150 Mbps indirme hızı ve karışı tarafa 50 Mbps upload hızını görebilirsiniz. Bu telefon tek SIM kart ile çalışmaktadır.

Mevcut fiyatı ise 599 TL civarlarındadır. Sonuç olarak baktığımızda 4.5G desteği ile internette hızlı bir şekilde sörf yapabilirsiniz. Grafik çözünürlüğü yüksek olan oyunları oynayamazsınız.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu