Genel

Disney Plus ses kısıklığı sorunun çözümü var mı?

Teknoscrool olarak Disney Plus aboneliği aldık. Dizi, film, animasyon ve belgesel içerikleri olarak oldukça tatmin edici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Disney Plus uygulamasını kullandıkça sizlere tecrübelerimizi iletmeye devam edeceğiz.

Uygulamayı kullandığımızda ses kısıklığı olduğunu farkettik. Çok fazla ses kısıklığı yok fakat yinede insan daha fazlasını olmasını istiyor. Genel olarak Türkçe dublaj filmlerinde ses kısıklığı daha fazla oluyor. Acaba bizim telefonumuzda mı yoksa genel bir sorun olup olmadığını öğrenmek için bu konuyu açtık. İzleme yaparken orjinal diline döndürdüğümüzde ses seviyesinde artış oldu. Disney Plus aboneliği olan ve dizi veya film izlerken ses konusunda yorumunuzu bize gönderirseniz çok memnun oluruz.

Eğer sorun global bir sorun ise ilerleyen uygulama güncellemeleri ile ortadan kalkacağını düşünüyoruz.

İlginizi çekebilir bir konu var: Ses Yükseltici Mobil Uygulama

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bende aynı sorundan müzdaribim gümbür gümbür ses geliyor bilgisayarimdan normalde ama filmlerin sesi çok kısık bağzılarında böyle. Ben çözümü bilgisayara sound booster indirmekte buldum baya faydalı deneyebilirsiniz. Umarım bu sorunu çözerler.

  2. Bende ayni sorundan dolayı şikayetçiyim. Umarım düzelir ses yükseltme uygulaması indirirseniz pc ya da telefona sorun çözülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu