Genel

Disney Plus içerikleri neler? Disney Plus yorumları

Disney Plus platformu ülkemizde hizmete girdi. Aylık 34.99 TL ya da 349.90 TL‘lik yıllık abonelik fiyatı ile kayıt olabiliyorsunuz. Birçok kişi üye olmadan önce Disney Plus uygulamasında hangi film ve dizilerin olduğunu merak etmektedir.

Uygulamayı yükleyip abonelik aldıktan sonra kullanışlı bir arayüz sizi karşılıyor. Uygulamaya girdiğinizde en üstte Disney’e ait tüm animasyon çizgi filmleri, PIXAR’a ait animasyon filmler, Marvel filmleri, Star Wars içerikleri ve National Geographic içeriklerini gösteren ana kategorileri bulunuyor. Belgesel seviyorsanız sayısız ve her türlü kategoride belgesel yer alıyor.

Avengers’ın bütün filmleri, Black Panter, Avatar, Labirent ölümcül kalış, Karayip korsanları, bir zamanların ses getiren dizisi LOST, X-MEN filmleri gibi birçok sayılmayacak film ve diziler bulunuyor.

Disney Plus indirme var mı?

Netflix’te olduğu gibi Disney Plus uygulamasında da istediğiniz film, dizi ve belgeselleri akıllı telefonunuza indirebiliyorsunuz.

Disney Plus yorumları neler?

Teknoscrool.com olarak bizde abonelik aldık. İçerik olarak oldukça kaliteli ve çok çeşitli belgesellerin olmasını beğendik. Özellikle küçük çocuğunuz varsa çok memnun kalacaksınız. Çocuklar için PIXAR  ve Disney’e ait sayısız animasyon çizgi filmler bulunuyor. Sonuç olarak aylık vereceğiniz 35 TL’ye değer. Sormak istediğiniz soru olursa bize yorum yazarak gönderebilirsiniz.

Ek bilgi: Recep İvedik 7 filmi ilk olarak Disney Plus’ta yer alacakmış.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu