Genel

BTC 20.000 dolar aşağısını görecek mi?

Coin yatırımcıları soğuk terler dökmeye devam ediyor. Coin piyasasında en çok işlem göre BTC, 1 hafta içerisinde yüzde 34 gibi oldukça büyük bir düşüş yaşandı.

Hemen hemen alt coin piyasasında da BTC kadar büyük düşüşler yaşandı. 2021 kasım ayında 66.000 dolar civalarında, 2022 Mart ayında 50.000 dolar seviyelerinde işlem görmüşken Haziran ayında 20.000 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Sürekli olarak yatırımcılarına zarar ettiren BTC, sosyal medya platformlarında da en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Twitter’da BTC’nin hep yükseleceğini söyleyen birçok BTC yatırımcısı ortadan kayboldu.

Herkes BTC düşüşü ne zaman bitecek diye soluğu Twitter ve Instagram’da iki çizgi çizen, düşeni kırdı artık yükseliyor diyen umut tacirlerine soruyor.

Peki BTC ne zaman yükselecek?

Bu sorunun cevabını kimse size % 100 söyleyemez. En son 20 bin dolar seviyelerinde Kasım ayında görmüştü. Uzmanlara göre 20 bin dolar seviyesinin çok güçlü olduğunu belirtiyor.

Sonuç olarak baktığımızda Coin piyasası 24 saat aktif olan bir piyasadır. Riski BİST’e göre daha fazla olduğunu lütfen unutmayınız.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu