Bilim ve Teknoloji

Xiaomi Mi Band 7 mi yoksa Mi Band 6 mı?

Akıllı bileklik kategorisinde ülkemizde Xiaomi serisi çok tutulmaktadır. Xiaomi Mi Band 7 artık E-Ticaret sitelerinde satılmaya başlandı.

Xiaomi Mi Band 7 modeli 889 TL‘den satışa sunuldu. Bir alt model olan Xiaomi Mi Band 6 ise 478 TL‘den satılıyor. Peki Xiaomi Mi band 7 iki kat fiyatı hak ediyor mu kısaca bakalım.

Mi Band 7 modelinde 1.62 inçlik 192×490 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran teknoloji yer alıyor. 8 GB RAM ve 128 MB dahili depolama hafızası bulunmaktadır. 180 mAh‘lık batarya kapasitesi ile Mi Band 6’ya göre daha uzun şarj süresi sunuyor.

Mi Band 6’da ise 1.56 inçlik 152×486 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran bulunmaktadır. 2 GB RAM ve 32 MB dahili depolama hafızası bulunmaktadır.

Sonuç olarak baktığımızda iki model arasındaki 400 TL sizin için önemliyse Mi Band 6 modeli size yetecektir. Mi Band 7’de çok fazla spor aktivitesi için uygulaması bulunuyor. Tabi saatteki birçok sporu yapıyorsanız tercih edebilirsiniz. Batarya kapasitesi Mi band 6’ya göre artırılmış. Tahminimizce 3 ya da 4 gün civarında artış olacağını düşünüyoruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu