Bilim ve Teknoloji

Xiaomi Mi A2 Lite çift tık ile ekran açma sorunu

Xiaomi Mi A2 Lite modeli uygun fiyatı ve performansı ile dikkat çeken bir modeldir.

Bir ziyaretçimiz bu modeli kullandığını, Temmuz 2019 güvenlik güncellemesi uyarısı alıp güncellemeyi yaptıktan sonra çift tıklama ile ekran uyandırma özelliğinin çalışmadığını yazmıştır. Xiaomi Mi A2 Lite çift tıklama ile ekran açma özelliğini tekrar nasıl aktif edebilirim konusunda yardım istemiştir.

Bu modeli kullanmadığımız için internette ufak bir araştırma yaptığımızda Xiaomi resmi forum sitesinde bu sorun ile karşılaşan kişilerin olduğunu gördük. Genel olarak 2019 Temmuz ayı güvenlik güncellemesinden sonra olduğu belirtiliyor. Forum sitesinde verilen cevaplara baktığımızda şu an için herhangi bir çözüm yöntemi yok gibi durmaktadır.

Xiaomi Mi A2 Lite çift tıklama ile ekran açma özelliği sorununu halleden olursa bize yorum yazarak gönderirse çok memnun oluruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Çift tıklama a2 lite Telefonumla varken Güncelleme geldikten sonra bu özelik telefondan Uçtu,devamlı kullandığım özelikten dolayı Bu tür mağduriyetler Tüketicinin Xiaomi soğumasına neden oluyor…..

  2. Temmuz guncellemesini 2 gun once yaptim ve ayni sorun bende de yasaniyor. A2 lite. Bu arada bir bildirim aldiginizda cift tiklama ile kilit acma ekranina gelebiliyorsunuz. Ek olaraka sarj sirasinda tuslarda gecikme ve sarj sonrasi gecikme sorununun yeniden baslatmadan duzelmemesi sorunu da yasadim. Temmuz guncellemesine kadar su ana kadar hic sorun yasamamistim.
    Son olarak guc dugmesine iki kez basinca kameranin aktif olmasi beklenirken bazen ekrani kilitlemek istedigimde 1 kez basarken de kamera aktif oluyor. Bu sorun guncellemeden once de vardi.

  3. Sürekli kullandığım bir özellikti. Güncellemeler iyiye gitmesi gerekirken bu güncelleme kesinlikle pişman etti. Bu özellik için play store da başka uygulamalar yüklemek zorunda kaldım ve uygulamalar reklamlı, randımanlı calismiyor. Xiaomi bizi git gide soğutuyor.

  4. çok sık kullandığım bir özellikti. son güncellemeden sonra kayboldu. boşluğa düştüm resmen. umarım bi an önce geri gelir.

  5. xiaomi a2 lite ekrana çift tıkla ekran aç modu çalışmamaktadır bu durum kabul edilebilir gibi değil kullanıcılar bu moda alıştığından dolayı bu özelliğin kaybolması telefonun bir anlamı kalmadığını belirtir çoğu kullanıcı bu özellikten dolayı almıştır bu cihazı aynı özelliklerde aynı fiyat aralığında samsung bir cihaz yada lg , huawei markalarıda alabilirdi bu sorunun bir an önce çözülmesini çözülmeme gibi bir durum var ise bildirilmesini arz edeceğim aksi takdirde ürünün tüketici hakem heyeti tarafından yasal süreç ile iadesini talep edeceğim

  6. merhaba A2 Lite kullanıcısı olarak telefonumuzda otomatik cevaplama modu yok eğe böyle bir seçenek var ise nasıl aktif edilebilir çünkü bisiklet ve motor kullanırken ayrıca spor yaparken ihtiyac oluşuyor bilgilendirirseniz sevinirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu