Genel

2016 AÖF tek ders sınav sonuçları tam 1 haftada açıklandı

AÖF tek ders 1 haftada açıklandı.

aöf tek ders sınavı

13 Ağustos 2016 günü yapılan Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) tek ders sınavının sonuçları için heyecan doruktaydı.Özellikle 21 Ağustos pazar günü yapılacak olan DGS sınavı öncesinde açıklanıp açıklanmayacağı çok merak ediliyordu.

Nedeni ise AÖF tek ders sınavından gelecek sonuca göre sınava girip girmeyecekler bulunuyordu.Eğer tek ders sınavından kalan olursa DGS sınavına girmeyecek.Mezun olamadığı için DGS sınavından sonra tercih yapamıyacaktır.Teknoscrool.com olarak yaptığımız ankete 1000 kişi civarında katılım oldu ve yüzde 70’i açıklanacağı yönünde oy vermişti.Gelen yorumlarda ise sınav sonuçların kesin açıklanması gerekiyor diyende vardı, sonuçlar açıklanmasada şaşırmam diyenlerde vardı.

Fakat Açık Öğretim Fakültesi kendinden bekleneni yaptı ve sınav sonuçlarını tam 1 haftada açıkladı.Şimdiden sınavı geçenlere hayırlı olsun diliyor ve DGS sınavında başarılar diliyoruz.

AÖF sonuçları için öğrenci otomasyonundan T.C. Kimlik numaranız ve kendinize ait olan şifreniz ile oturum açarak bakabilirsiniz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu