Bilim ve Teknoloji

Xiaomi Mi Band 3 WhatsApp ve SMS bildirimleri nasıl ekrana gelir?

Xiaomi Mi Band 3 akıllı bilekliği geçtiğimiz günler Mi 8 akıllı telefonu ile birlikte resmi olarak tanıtılmıştı.

Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak diye beklenirken 249 TL olarak netleşti. Xiaomi’nin uygun fiyatlı ve performanslı bilekliği hem tasarımı ve detaylı özellikleri ile satış rekorları kıracağına hiç şüphe yok diyebiliriz.

Xiaomi Mi Band 3 WhatsApp, Mesaj ve Çağrılar nasıl gözükür?

Mi Band 3 deneme şansımız olmadı. Fakat Mi Band 2 kullanıcısı olduğumuz için whatsApp bildirim ayarlarının aynı olacağını düşünüyoruz. Mi Band 3 bildirim ayarları için 3.parti uygulama yüklenecek gibi gözükmektedir. Mi Band’in resmi uygulaması ve Mi Bandage isimli daha detaylı bildirimler almanızı sağlayacak olan uygulamayı yüklemeniz gerekecek gibi gözükmektedir. Belki Xiaomi bir farklılık yaratır ve bu özellikleri direk olarak koyabilir.

Sizlerden yorumlar bekliyoruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Madem Xiaomi Mi Band 3 kullanmadınız o zaman neden “Xiaomi Mi Band 3 WhatsApp ve SMS bildirimleri nasıl ekrana gelir?” başlığı ile insanlara gerçek bilgi vermek yerine sadece sitenize ziyaretçi gelsin mantığıyla hareket ediyorsunuz? Bravo size, 1 defa sitenizi ziyaret ettim ama bundan sonra yaklaşmam bile.

  2. İlk olarak adınızı bile paylaşamamanız bizi üzmüştür. Mi Band 3 yazımızı içeriğini okursanız Mi Bandage uygulaması yükleyerek yapabileceğimizi belirttik. Fırsatımız olsa deneyip sizlere detaylı bilgilendirme yapabilirdik.

  3. merhaba ios için mi bandage uygulaması yok maalesef. arayan dışında hiçbir bildirim gelmiyor.telefon dilini ingilizceye çevirmek de fayda etmedi. ne yapılabilir bildirimleri almak için?

  4. Maalesef İOS için çok destek bulunmuyor. Android’de verim alabılıyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu