Bilim ve Teknoloji

LG G4 Nougat yada Oreo güncellemesi alır mı?

Android 8.0 Oreo güncellemesi almayı bekleyen telefonların yanı sıra hala Nougat bekleyen LG G4 bulunuyor.

LG G4 Nougat sürümü alacak mı soruları gelmeye başlayınca cevap vermek istedik.LG G4 Oreo yada Nougat güncellemesi soruları artınca internetten araştırma yapmak istedik.Bildiğiniz üzere Android 8.0 Oreo yavaş yavaş ülkemizde üst segment telefonlara gelecek.LG G4 modeline Oreo gelir mi diye merak ediyorsanız yüzde 99 almayacağı konuşulmaktadır.Neden derseniz henüz daha Nougat sürümü almadığı için Marshmallow kullanılmaktadır.Bazı LG destek forumlarına baktığımızda ise LG G5’den itibaren Android 8.0 Oreo güncellemesi alacağı yazmaktadır.LG G4 için henüz birşey yazmıyor.LG G4 Nougat sürümü içinde netlik bulunmuyor.

Malesef bir telefonun üzerine üst telefonların sayıları artmaya başlayınca unutuluyor.Bırakın Nougat sürümü gelmeyi, güvenlik yamaları bile unutulmaktadır.LG G4 gibi unutulan diğer bir modeli ise Huawei Honor 7 modelidir.Bunun gibi birçok model yer alıyor.Eğer gelişme olursa bu konu üzerinden tekrardan sizlere ileteceğiz.

LG G4 kullanıcılarından yorumlar bekliyoruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Lg türkiye ye sözüm yok o koredeki merkeze diyorum. Tüm yetki orda malum. Temmuz dediler ağustos dediler eylül dediler ekim dediler tüm saydığım nu aylarda gelecek dediler gelmedi. Şimdi de kasım demeye korkuyorlar çünkü kasımda da güncellemeyi vereceklerini sanmıyorum onlar da sanmıyor. Soruyoruz çalışmalar devam ediyor diyorlar. Bu saatten sonra oreo dan aşağısı onların itibarını yine sarsar. Bu kadar bekletmekten dolayı kullanıcının gönlünü almaları şart. Bunun da yolu “bakın biz size android 7 değil de 8 veriyoruz” demeleri lazım. Bir daha lg asla almam. Bedava verseler bile alırım satarım üstümde bir dk bulundurmam. Zaten mevcut g4 ü kardeşime verdim. Dedik belki güncellemeyle sıkıntılarını giderirler ama nafile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu