Bilim ve Teknoloji

Huawei’de Engellenen mesajları ve aramaları görme

Sedef isimli ziyaretçimiz bizim daha önce açmış olduğumuz Huawei mesaj engelleme konumuz hakkında soru sormuştur.

Huawei’de engellenen mesajları nerede bulabilirim konusunda yardım istemiştir.

Aslında bu soru bizim hiç aklımıza gelmemişti. Ama bu tarz sorular geldikçe içeriklerimizi daha çok geliştiriyoruz.

Huawei’de engellenen mesajlar size ilk olarak bildirim olarak gelmektedir. Bildirime tıklayarak engellenen mesaj içeriğini görebilirsiniz.

Eğer bu bildirimi yanlışlıkla sildiğiniz zaman engellenen mesajı görmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır. Ayrıca resimli anlatım ile daha kolay hale getirdiğimizi düşünüyoruz.

İlk olarak aşağıdaki resimde gözüken butonlara basmanız gerekiyor. Birinci olarak arama ekranına giriniz. Sağ alt köşede bulunan alt alta 3 çizgiye basınız. Daha sonra size 3 satırlık bir ufak pencere çıkacaktır. Siz bu kısımdan “kişi engelleme” sekmesine basınız.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran çıkacaktır. Bu ekranda engelli olan numaralardan gelen çağrı kayıtlarına ve mesajlarına ulaşabileceksiniz.

Eğer isterseniz bu kısımda engelli olan numaraları beyaz listeye ekleyerek yasağı kaldırabilirsiniz. Huawei engellenen numaralardan gelen mesajları ve aramaları her seferinde göreceğinizi hatırlatalım. Engelli olan kişi size mesaj gönderdiğinde herhangi bir uyarı almadığını hatırlatalım. Sizi aramak istediğinde de direk olarak meşgul tonu alacaktır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Ne saçma bir telefon görmek istesem engele em zaten, insanı huzursuz ediyor ya ister istemez bakıp sinirleniyorsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu