Bilim ve Teknoloji

Huawei tuş (dokunma) sesi kapatma ve açma

Soru: İlk defa akıllı telefon aldım ve tuş sesi bana eski tuşlu telefonları hatırlattığı için kaldırmak istiyorum.

Huawei akıllı telefonlarında ekrana her dokunduğunuzda ses çıkması bazı kişilerin dikkatini bozmaktadır. Yada telefonu kalabalık ve sessiz bir ortamda kullanırken tuş sesinin çıkması sizi zor duruma düşürebilir. Ayrıca devamlı mesaj yazan yada WhatsApp tarzı sosyal medya uygulaması kullanıyorsanız art arda gelen bu sesleri kapatmak mantıklı olacaktır.

Huawei tuş seslerini iptal etmek istiyorsanız bu yazımızın size faydası olacaktır.

İlk olarak telefonunuzdan Ayarlar bölümüne giriş yapınız. Daha sonra menüyü aşağıya doğru kaydırın ve ses kategorisini göreceksiniz. Buraya giriş yaptığınızda Dokunma Sesleri bölümünün yanındaki on-off düğmesini kullanmanız yeterli olacaktır.

NOT: Teknoscrool.com olarak Huawei kullanıcısı olduğumuz için aklınıza gelebilecek her türlü soruları bize yazabilirsiniz. Honor 7 hakkında ve diğer Huawei modelleri için elimizden geldiği kadar yardımcı olabiliriz.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Merhabalar bende HUAWEI Mate 10 lite cep telefonu aldım fakat tuş seslerini kapatmak istiyorum görseller de göstermişsiniz fakat bende dokunma özelliği yok çok sinir bozucu bir durum nasıl kapatacağım bilgi verirseniz çok sevinirim

  2. Sema Hanım merhabalar,

    Huawei Mate 10 Lite telefonu bulunca görselleri ile birlikte size atacağım.

  3. Bende HUAWEI Mate 10 lite cep telefonu aldım fakat tuş seslerini kapatmak istiyorum görseller de göstermişsiniz fakat bende dokunma özelliği yok nasıl kapatacağım bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Birde android 8 e yükseltince zil sesleri kayboldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu