Bilim ve Teknoloji

Huawei alarm sesi değiştirmek

Yaz dönemi olduğu için çok fazla destek soruları gelmiyor. Hikmet isimli bir ziyaretçimiz Huawei Honor 7 modelinde alarm sesini değiştirmek istediğini fakat menüyü bulamadığınız yazmıştır.

Huawei arayüzü alışılagelmiş Android arayüzlerinden farklıdır. Özellikle uzun zaman Samsung yada iPhone kullanan kullanıcılar genelde bu sıkıntıyı yaşamaktadır.  Huawei Honor 7 alarm sesi değiştirmek için Alarm bölümüne giriş yaptığınızda alarm saatlerini girmeniz için bölüm çıkacaktır. siz alarma saatinizi ayarlama yerine girdiğinizde yukarıdaki fotoğraftaki gibi Zil sesini değiştir sekmesini göreceksiniz.

Buraya girdiğinizde telefona yüklü olan sesleri göreceksiniz. Buradaki sesler telefonu ilk aldığınız anda yüklü olan orjinal bildirim sesleridir. Hemen sağ tarafında ise müzik bölümünü göreceksiniz. Müzik bölümünden istediğiniz mp3 şarkısını seçebilirsiniz.

Not: Herhangi bir sorun ile karşılaşan olursa bize yorum yazın cevabını buradan yazalım. İsteyen olursa video çekimi yapıp ekleyebiliriz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Huawei mate 10 lite, alarm sesi menüsünden girdiğimde ses değişmiyor.

  2. ben huwai mate 20 lite aldım. bunda alarm sesini değiştirmek istiyorum.
    sd kartta var olan mp3 lerimi görmüyor. dosyalarıma girip oradan ringtone kopyaladım. yine görmüyor. istediğim mp3 leri nasıl alarm sesi yapabilirim

  3. Selçuk aynı problem bende de var telefonum Huawei P10 lite.acaba bı çözüm bulabildiniz mi

  4. Merhabalar Adnan bey,

    SD karttaki mp3’lerinizi görmüyorsa telefona izin vermemişsiniz demektir. Alarm sesi değiştirmek istediğiniz telefon size SD kart’a ulaşmak için izin isteyecektir. Bu izini vermemişseniz MP3 dosyalarınızı göremezsiniz. Ayarlar-Uygulamalar-İleridüzey-uygulama izinleri-Depolama seçeneklerini takip ederek “Saat” bölümüne izin vermeniz gerekmektedir.

  5. Aynı noktaya ulaşkyorum ancak, varsayılandan değiştiremiyorum. Seçenek çıkmıyor.

  6. Büşra 28 Aralık 2018 at 00:10
    Aynı noktaya ulaşkyorum ancak, varsayılandan değiştiremiyorum. Seçenek çıkmıyor.}

    Ben dede aynı sorun var alarm varsayılana tıklıyorum ama hiçbir hareket yok..
    P smart 2019

  7. Eski P smart kullanıyorum gösterdiğiniz gibi alarm sesini değiştirmek için giriyorum fakat zil sesine bastığımda etkinleşmiyor yani açılmıyor. Saygılar.

  8. Huawei y9 telefonumdan alarm zil sesini degiştiremiyorum. Zil sesi uygulamasına ulasamıyorum

  9. Merhabalar Uğur bey,

    ES Dosya yöneticisi uygulamasını indiriniz. Rahatça yapabilirsiniz.

  10. Sizin dediklerinizi yaptım ama bende secenekler yoktu ve bastığımda hicbirsey olmuyor lutfen en kısa surede yardım ediniz

    Huawei
    P smart 2019 telefonum

  11. Merhabalar Sanem,

    Seçenek yoksa telefonuna ES Dosya yönetici uygulamasını yükleyebilir misin? Play store’da indirip uygulamayı açtığında alarm sesi değiştirme seçeneği bulunuyor.

  12. Merhaba telefonu yeni aldım biraz kasıntısı var onu ilerleyen zaman da konuşuruz ilk aldığım anda ayarları kendime göre ayarlamaya başladım alarmı sürekli kullanan biriyim alarm sesini asla sormayı seçtim şimdi değiştireyorum yardımcı olur musunu

  13. Merhaba
    Honor telefonda alarm sesi varsayılan bir daha sorma dendikten sonra nasıl değiştirilir
    Alarm zil sesinr tıkladığımda sekme açmıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu