Bilim ve Teknoloji

Gerçekten iki kişi taşıyabilen 12V akülü araba modelleri

Yaz aylarında çocukların en favori oyuncuları arasında akülü araba modelleri yer almaktadır. Bize gelen akülü araba sorularında en çok çift kişilik en uygun hangi akülü araba modellerini tercih etmeliyim olmaktadır.

Piyasada çift kişilik akülü araba modelleri 1000 TL civarlarında başlamaktadır. Fakat çift kişilik diye gösterilen akülü arabaların birçoğuna maalesef tek kişi oturabilmektedir. Akülü araba içerisinde 2 tane oturma koltuğu olunca tam olarak iki kişi oturabilecek anlamına gelmemektedir. 2 yaşında iki tane küçük çocuğunuzu bu ucuz olan arabalara oturtabilirsiniz. Fakat 4 yaş ve üzeri olunca iki kişilik denen bu araba modelleri maalesef başarısız kalmaktadır.

Hakikaten iki kişilik akülü araba modelleri konusunda sizlere 2 tane model önermek istiyoruz. Bizim önereceğimiz modelleri kendimiz bizzat inceledik ve gerçekten iki kişiyi rahatlıkla taşımaktadır.

Birinci Model Pilsan Attack

Bu model 3 ve 8 yaş arasında iki çocuğu rahatça taşımaktadır. Taşıma kapasitesi 70 kg gibi oldukça iyidir. 12V olması nedeniyle zaten güç ve performans konusunda bir sıkıntı çekmezsiniz. Pilsan Attack modeli 1399 TL civarlarında satılmaktadır.

2.model Pilsan Panzer 4X4

Bu model iki kişilik akülü araba modellerinde en güçlüsü diyebiliriz. 70 kG taşıma kapasitesi bulunuyor ve 3 ile 8 yaş arasında iki çocuk rahatça oturabilir. Pilsan Panzer modeli 2666 TL civarlarında satılmaktadır. Bu akülü araba neden bu kadar pahalı diyorsanız 4X4 olduğu için performansı çok iyidir. Diğer birçok akülü arabalar çift çekişlidir. 4 çeker olduğu için yokuşlarda iyi performans alırsınız.

Akülü araba hakkında sormak istediğiniz soru varsa bize yorum yazarak gönderebilirsiniz.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Fiyatları aynı, sizce A188 BUGATTI (120x72x52cm ve 2x6Volt 7Ah, 15,5kg) mi yoksa Jy-20K8 BMW (107X60x49cm 1x12Volt 7Ah, 15kg) mi almalı? Farkları neler?

  2. İkincisi daha mantıklı gözükmektedir. Akü gücünden dolayı tercih edebilirsiniz.

  3. Jy-20K8 BMW (107X60x49cm 1x12Volt 7Ah) zannedersem, “iki seri yerine” tekli akü kullanımından dolayı öneriniz oldu. Birkaç noktada daha yardımcı olabilirseniz sevinirim:

    Bunu bagaja doğrudan uzunlamasına yerleştirebilir miyim diye düşündüm (bagaj boyu 102cm ve derinligi 48cm kadar) en de ise sorun yok. Keşke boyu uysaydı bir şekilde ya direksiyonu ya da koltuğu (veya 2 parçalı ise sırtlığı) kolay söküp takılabilecekse olurdu dedim. Yani “özellikle boyu” ve elbette derinlik=yüksekliği de (koltuk veya direksiyondan gerekliyse söküldüğünde) kurtaracak fikrinize ihtiyacım var. Tekrar çok teşekkür ediyorum.

  4. Merhabalar Emre bey,

    Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Bende sizin gibi aynı duruma düştüm. Tavan üstü bagaj demiri aldım bu sayede istediğim yere daha rahat götürdüm. Sizede tavsiye ederim.

  5. İyi günler.. ben de bu iki model (attack ve panzer) arasında kaldım.. anladığım kadarıyla panzerin tek farkı daha güçlü olması, attack modelinin ise uzaktan Kumandalı olması.. bunlar dışında bir fark var mı aralarında bildiğiniz??

    Bir de 4×4 olduğu için panzer modelinin şarjı daha kısa sürede bitiyor diyebilir miyiz??

  6. Uzaktan kumandalı belli bir yaştan sonra işe yaramıyor. Sarjlari ise hemen hemen aynı gitmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu