Bilim ve Teknoloji

Gelen soru: Instagram toplu takip bırakma yapmak istiyorum

İnstagram uygulamasında toplu olarak takip bırakma nasıl yapılır? Ya da toplu takip bırakma yolu nedir? Bu yazıda bundan bahsedeceğiz ve sizler için toplu takip bırakma nasıl yapılır anlatacağız.

Instagram kullanıcısı olarak sizi takip etmeyenleri takip etmek istemeyebilirsiniz ya da, herhangi bir nedenle birçok kişiyi takip etmeyi de bırakmak isteyebilirsiniz. Ama bunu yaparken tek tek bu kişileri silmekle uğraşmamak için toplu bir şekilde silme yöntemi var mıdır? Diye sorabilirsiniz.

Bu sorunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz. Bu işlem için birden fazla yöntem bulunmaktadır, dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Bunlar arasında en kolay olanlar arasında yer alan iki farklı yöntemi bu yazımızda size anlatacağız. İlki için yapacaklarınız kısaca şöyle;

* Cihazınızdan Play Store’a giriniz.

* Follower Assistant isimli uygulamayı yükleyiniz ve güncel olmasına dikkat ediniz.

* Yüklediğiniz uygulamanın ikonuna tıklayınız.

* Takibi bırak butonuna tıklayınız.

* Burada bırakmak istediğiniz kişi sayısını belirtiniz. Unutmayın istediğiniz kadar seçebilirsiniz.

Çalıştırdığınızda karşınıza çıkan sayfada takibi bırakma ilerlemesi başlığı altında ilerleme yazısının yanında (15/380) şeklinde silmek istediğiniz listenin kaçta kaçının bittiğini görebilirsiniz.

* Sağ yön tuşuna basarak takip etmeyenler kısmına geliniz.

* Sonra yenileme butonuna basarak yenileyiniz.

Açılan sayfanın altında iptal butonu bulunmaktadır. İşlem internetin hızına göre hızlı ya da yavaş ilerleyebilir. Ardından normal Instagram’a tekrar girdiğinizde sayı eskisi gibi duruyorsa yenile dediğinizde bu sayı değişecektir.

Yine bazı yazılımcılar tarafından geliştirilmiş olan toplu takipten çıkma kodu olan;

var inputs=document.getElementsByClassName(‘_gv64e_178yp_41gw8_nirw0);for(var i=0; i<inputs length j++) (inputs[i] click();) ifadelerini instagram sayfası kısmında iken kullanarak da bu işlemi yapabilirsiniz.

Bunun için takipçiler sayfasında mouse a sağ tıklayıp incele butonuna basınız, buradan Console geliniz. Control+V ile verdiğimiz yukarıdaki kodu yapıştırıp enter’a basınız. Yapıştırdığınızda istemediğiniz kişileri takipten çıktığınızı göreceksiniz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu