Bilim ve Teknoloji

Ekran kilitliyken bildirim gelmiyor (Xiaomi)

Xiaomi ekran kapalıyken bildirim gelmiyor konusunda bir ziyaretçimizden soru gelmiştir. Genel olarak telefonları ilk aldığımızda bazı uygulamaların bildirimleri ekran kilitli durumdayken bildirimleri gelmemektedir. Bildirimleri açmak için birkaç basit işlem gerekmektedir. Sizlere bu yazımızda en sade bir şekilde anlatım yapacağız. Ayrıca aşağıda yaptığımız anlatım Xiaomi Pocophone F1 modeline göre yapılmıştır. Diğer marka ve modellerde de bu adımlara benzer işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak telefondan Ayarlar menüsüne giriş yapınız.

Sayfayı hemen aşağıya doğru kaydırdığınızda “bildirimler” kategorisini göreceksiniz.

Bildirimler menüsüne girdiğinizde aşağıdaki resimde kare içine alınmış olan yere tıklayınız.

Kilit ekranı bildirimleri butonuna bastıktan sonra artık kilit ekranında bildirimlerin gelmesini istediğiniz uygulama ve oyunların listesini göreceksiniz. Siz bu kısımdan istediğiniz uygulamanın yanındaki butonu aktif etmeniz yeterli olacaktır.

Bu işlemden sonra sonra eğer iptal etmek istediğiniz bildirim uygulaması olursa aynı adımları uygulamanız yeterli olacaktır. Xiaomi hakkında sormak istediğiniz soru olursa bize yorum yazarak gönderebilirsiniz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. MERHABA ,XİAOMİ REDMİ NOTE 9 PRO KULLANIYORUM, SİZİN TARİF ETMİŞ OLDUĞUNUZ GİBİ TUM ADİMLARİ UYGULAMAMA RAGMEN, HALEN CAGRİ GELDİGİ HALDE SES VAR EKRANİMDA CAGRİYİ NE KİLİT EKRANINDA NEDE ,EKRAN KİLİTİ DEVREDE OLMADİGİ HALDE GOREMİYORUM, CAGRİ KAPANDİGİ ZAMAN SON ARAMALARDAN KİMİN ARADİGİNİ DONEBİLİYORUM KONU HAKKİNDA YARDİMCİ OLABİLİRSENİZ COK MEMNUN OLURUM

  2. Selamünaleyküm Redmi not 9 kullanıyorum bildirim çubuğu değişti eski haline nasıl getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu