Bilim ve Teknoloji

Casper VIA P2 yorumları

Casper VIA P2 yorumları ve nasıl bir telefon olduğu konusunda bilgi arıyorsanız bu sayfamızı inceleyiniz.

Casper’ın yeni modeli VIA P2 modelinden bahsetmek istiyoruz.Neden derseniz Türkiye’de ilk ve tek f/2.0 diyafram aralığına sahip 20 MP ön kamerası bulunuyor.Casper VIA P2 modeli teknik özelliklerini inceledikten sonra kişisel görüşümüzüde ekleyeceğiz.

Casper VIA P2 modelinde 5.3 inçlik oldukça ideal bir ekran büyüklüğüne sahiptir.277 PPI ve HD ekran çözünürlüğü sunuyor.4000 mAh’Lık bataryası tatmin edici seviyededir.Casper VIA P2 kamerasına baktığımızda da 13 megapiksellik bir arka kamerası ve F2.0 diyafram aralığında olacak 20 megapiksellik bir ön kamerası bulunuyor.İşlemci katına baktığımızda da 1.3 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek MT6753 yonga seti bulunuyor.32 GB dahili depolama ve 3 GB RAM,microSD hafıza kartı desteği ve 4.5G desteği bulunuyor.Parmak izi okuyucu sensörüde arka tarafta bulunuyor.

Casper VIA P2 modelini kimler almalı?

Casper VIA P2 modeli 1159 TL’lik etiket fiyatı ile satılıyor.Eğer çok yüksek grafik içeren oyun oynuyorsanız bu telefonu tercih etmeyin.Kameraya yönelik bir telefon olduğu fotoğraf çekmeyi severlerin daha çok incelemesini istiyoruz.Özellikle selfie tutkunları kesinlikle telefonu eline alıp ön kamerasını test etsin.İnternette de zaten oldukça net görüntüler yer alıyor.Diğer avantajı ise 4000 mAh bataryası olmasıdır.Rahat bir şekilde 2 güne yakın şarj süresi görebilirsiniz.Sonuç olarak baktığımızda fiyatına göre oldukça başarılıdır.Son olarak kızılötesi özelliği ile elektronik cihazlarınızı kumadan edebilirsiniz.

Casper VIA P2 yorumlarınızı bekliyoruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Ekranı çok sahte bi kez yere düştü düşer düşmez ekran paramparça oldu. Onun dışında şarjı sürekli internete giren birine en fazla 8 saat yetiyor. Diğer özellikleri çok iyi..

  2. Ayşe hanım merhabalar,

    İlk olarak yorumunuz için teşekkür edeiz.Malesef akıllı telefonların en büyük dezavantajlarından bir tanesi ise ekranlarının çok dayanıksız olmasıdır.Sizin olay şanssız bir düşme olmuş.

  3. Benim alali 15gun oldu arka hoparlorden ses cok az geliyor arandigimda duymuyorum alarmlari duymuyorum ve muzik dinleyemiyorum dusurme vs yok biranda sesi azaldi

  4. Casper p2 aldım 5 ay oluyor son 2 aydır ömrümü yedi donuyor ekran kilidini kapatıp açınca düzeliyor
    Fabrika ayarlarına çevirdim yine aynı benim bildiğim iki kişide daha var aynı tel den onlarında oluyomuş donmalar lanet olsun almaz olaydım sizde paranızı çöpe atmayın

  5. Berbat ilk basta ekran kayması titreme oluyordu tlfon tamamen kapantı ve servise verdim o günden beri uygulamalara gırmıyo hata veriyor sürekli bir şekilde beş defa garantiye gönderdim ve onarım olmadı servisin dediği ise onarım yapıldı ve kullanıcı hatası diyorlar lanet olsun bir daha asla almm bu marka tknosa da hıc yardımcı olmadı ilgi sıfır bıdaha oradan hic birşey almıycam tlfon cop resmen elimde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu