Bilim ve Teknoloji

Braun ThermoScan 7-IRT6520 ekran yanıp sönme hatası

Tuba isimli bir takipçimiz Braun 6520 ateş ölçer kullandığını, ekranın kendi kendine sürekli yanıp söndüğünü ve bu sorunu nasıl düzeltebileceği konusunda yardım istemiştir.

Braun 6520 ateş ölçer konusunda bu konuyu araştırıp cevabı yazmak istedik. İlk olarak genellikle ekran yanıp sönme hatası pil yuvasında yaşanan bir sorundan kaynaklanabiliyor. Herhangi bir düşme sonrasında pil yuvasını kontrol etmeniz gerekiyor.

Düşük pil ve iyi temas etmeyen pillerde maalesef bu sorunu yaşatmaktadir. Bizim size tavsiyemiz kaliteli bir kalempil takınız. Eğer sorun devam ederse mecburen servise göndermenizden başka bir çareniz bulunmamaktadır. Bu tarz cihazlarda reset atıp tekrar yükleme gibi bir olay bulunmuyor.

Braun 6520 ateş ölçer ile yaşadığınız sorunları bize yazabilirseniz sizlere elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Bu ekran yanıp sönme hatası ile karşılaştıysanız ve sorunu bir şekilde hallettiyseniz bize çözüm yöntemini gönderebilirseniz çok memnun oluruz.

İlgili Makaleler

21 Yorum

  1. İyi geceler braun thermoscan 6520 ateş ölçerim bozuldu yaş seçme eski ölçümleri görme ve ışığı çalışmıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz pilleri değiştirdim ama hala aynı lütfen yardımcı olurmusunuz bana

  2. Merhaba aynı ateş ölçerden benimde var ekran ışığı ve yaş seçme bölümüne girilmiyor ölçüm yapıyor fakat doğruluğundan emin olamadım.pili zayıftı değiştirdim sonra bu şekilde oldu başka pilde denedim

  3. Merhaba bana ates olceri bir arkdasim hedi etmisti. Ates olcerim bozuldu bir amda menudeki her yazi ekrada cikmaya basladi ve yanip yanip sonuyor. Acaba nerdeki hangi servise goturebilirim. Servislerini nereden bulabilirim

  4. Müge hanım merhabalar

    Ateş ölçerin Model ve markası nedir acaba?

  5. Braun Termoscan 7 ates olcerim LO hatasi veriyor ve olcum yapmiyor. Baslik temiz, ucu temiz ve hasarsiz. Biran da oldu bu durum. Reset veya farkli bir islem yapilabikiyor mu bu hatada?

  6. Eğer garanti süreniz varsa gönderin. Yapacağınız bir işlem yok maalesef.

  7. Merhaba braun 6520 ateş ölçerimiz zaman zaman yanıp sönüyo ve ateşi yüksek ölçüyo bunu bi çok hastaneyle kıyasladık bizim ateş ölçerimiz 40 derece iken hastane ateş ölçeri 37 veya 38 çıkıyo yardımcı olurmusunuz

  8. Mustafa bey ateş ölçeri düşürdüyseniz bu sorunlar çık sık olmaktadır. Eğer düşme yoksa ve garantisi devam ediyorsa servise gönderip kalibrasyon yaptırmaktan başka çareniz bulunmuyor.

  9. ekran yanıp sonmesı kullakdan olcum yapan yuvanın tam oturmamasından kaynaklı elınızle plastık yuvayı cevırın sonra duzelıyor

  10. Braun 6020 kullanıyorum ama ışığı yanıp sönüyor 1888 yazıyor ekranda ölçüm yapıyor yardımcı okurmusunuz lutfen

  11. Burçin hanım 1888 yerine 188.8 hatası veriyor olabilir mi diğer tüm semboller ekranda olacak şekilde ?

  12. Braun thermoscan markalı kulaktan ateş ölçerimiz başlık ucunu değiştirmemize rağmen ışığı yanıp sönüyor çalışmıyor. Konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?

  13. Bende yanıp sönüyordu cihaz düzelmiyordu bir süre bekledikten sonra açma kapama tuşuna bastıktan sonra düzeldi bilginize

  14. Merhaba
    POS uyarısı için pilleri ve başlığı değiştirdim Ekranın yanıp sönme hatası 188.8 diyenlerle aynı hata ekranını geldi. Plastik başlığı kurcalayıp çevirince düzeldi.
    Ama POS uyarısı halen devam ediyor. Yorumlara göre cihaz çöp mü oluyor?

  15. Cihaz çöp olmuyor. Servise gönderme şansınız varsa deneyin lütfen

  16. İyi günler;
    Braun ırt6520 model ateş ölçerin ekranda tüm ışıkları yanıp sönmektedir.Pilleri değiltirip yeni pil takmama ragmen sorun cozulmemektedir ve aynı hatayı surekli almaktayım. Sorunun ne oldugu hakkında bilgi verirseniz,sevinirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu