Bilim ve Teknoloji

Akıllı telefonlara F Klavye ekleme (Huawei)

Bildiğiniz üzere akıllı telefonların birçoğunda F klavye bulunmamaktadır. Bu yazımızda sizlere Huawei F Klavye ekleme konusunda bilgi vermek istiyoruz.

Huawei modellerinde de maalesef F klavye yer almıyor. Mecburen ekstradan 3.parti uygulaması yüklemeniz gerekmektedir. Google Play Store sayfasında birçok F klavye uygulaması bulunmaktadır. Bizim size önereceğimiz uygulama SwiftKey uygulamasıdır. Bu uygulamaya daha önce duymuşsunuzdur. Sadece F klavye değil, birçok farklı kolaylıkları olan bir uygulamadır.

Peki Swiftkey F klavye nasıl seçilir?

İlk olarak Android’in marketi olan Google PlayStore yada İOS’un marketi olan App Store’dan en güncel Swiftkey uygulamasını indiriniz.

Swiftkey uygulamasını açın.
Diller sekmesine basınız.
Türkçe dili, diller listenizdeyse ‘Yenile’ simgesine dokunun.
Değilse, Büyüteci kullanarak arama yapıp indiriniz.
Düzeni Değiştirmek için dokunun ve sunulan listeden ‘Türkçe F’ i seçin.

Huawei F Klavye ekleme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşarsanız bu konunun altına yorum yazarak bize ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağız.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. iyi akşamlar bende vestel venüs v3 5040var dediğiniz klavyeyi kullanıyordum ama tahminleri kaldıramadığım için devre dışı bıraktım sonra q klavyeden başka bişey yoktu etkinleştirdiğimde f gitti yani yardım ederseniz memnun olurum

  2. Mertcan bey uygulamayı kaldırıp tekrardan kurunuz. Aynı işlemleri yapınız.

  3. İyi gunler uygulamayı yukledim fakat kadt şifrelerinizi gibi şeyleri toplar diye uyarı geldi bende uygulamayı sildim akrifleştersem bi sorun olurmu

  4. Sadece bu uygulamaya kalsa bir sürü yüklediğiniz uygulama şifreleri çalabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu