Donanım Haberleri

D-Smart akıllı kumanda otomatik eşleştirme adımları

Gelen bir soruda D-Smart akıllı kumanda kullanan bir ziyaretçimiz kurulumu bir türlü yapamadığını ve bizden yardım istemiştir.

D-Smart akıllı kumandayı iki farklı şekilde kurabilirsiniz. İsterseniz kendiniz televizyon kodu girerek, istersenizde otomatik TV kodu aratarak eşleştirme yapabilirsiniz.

D-Smart Akıllı kumanda kurulum adımları;

– İlk olarak D-Smart akıllı kumandanızda bulunan TV tuşuna basınız.

– Daha sonra Powe (Açma-Kapama) tuşu ile birlikte Mute (ses kesme) tuşuna aynı anda basın ve kumandada bulunan TV LED ışığı sabit yanasıya kadar basılı tutunuz.

– Sinyal sabit yandıktan sonra kanalı yukarı değiştirme tuşuna iki kez basınız. Tabi kumanda artık televizyona doğru bakması gerekmektedir. Kumanda otomatik olarak marka ve modeline göre uygun kodu taramaya başlayacaktır. Bu işlem gerçekleşirken TV LED ışığı yanıp sönmeye başlayacaktır.

– Otomatik olarak uygun doğru kod bulunan televizyonu otomatik olarak tanıyacak ve televizyonda kanal değişecektir. Bu sırada OK tuşuna bastığınızda kod otomatik olarak kaydedilecektir.

Sormak istediğiniz bir soru olursa bize yorum yazarak gönderebilirsiniz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

21 Yorum

  1. Bu sekilde uyguladim en son kanal degistikten sonra okey tusuna bastim fakat sonrasinda yine kanal degistirmedi.

  2. Kumandayı elinizden bırakmadan sürekli televizyon ekranını takip etmeniz gerekiyor. Doğru kodu bulup kanal değiştiğinde hemen OK tuşuna basmalisiniz. Yoksa bir sonraki koda geçiyor ve ayarlayamiyorwunuz.

  3. TV nin sesini kitlemek için ne yapmamız gerekiyor?
    Eski kumanda da kırmızı ve maviye bastıktan sonra 993 tuşluyorduk. Bunda olmadı.

  4. Merhaba
    Kanal degistirmedi ama sesi kisti. Ok tusuna bastim. Kontrol ettigimde ayarlanmamis. Yardimci olur musunuz?

  5. Serhan bey maalesef bizde yeni kumandayı bilmiyoruz. Ama araştırıp size haber vereceğim

  6. Ben yaptım işe yaradı. Bilgi için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

  7. Böyle güzel yorumlar gelince çok mutlu oluyoruz. Genelde ziyaretçiler İşine yaradığı zaman geri bildirim vermez. Ama sizin gibi değerli ziyaretçilerimiz oldukça biz daha da çok çaba gösteriyoruz.

  8. Merhaba benim sorunum kumanda hiçbir şekilde çalışmıyordu sizin dediklerinizi yaptıktan sonra tv yi kumanda etmeye başladı ama dsmartı kontrol etmiyor bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ?

  9. Çok teşekkür ediyorum. LG tv ile otomatik eşleştirdim. Dsmart modunda iken tv sesini kontrol etmeyi de bulabilirsek tamamdır

  10. Özay bey geri bildirim yaptığınız için çok teşekkür ederiz.

  11. D-Smart kumadasi hiç calisiyormuyir sadece TV ve D-Smart kumadasina tuşlarına başımız zaman işi yanıyor ben mavi ve kırmızı tuşlar bastım olmadi kapatma ve ses açma tusunada bastım açma di ne yapma lazım şua kumadan çalışmiyor

  12. D smart kumadasinin sadece tv ve dsamart tuslari basinca isigi yaniyor diger tuslar calismiyor soylenen butun formatlama secenwklerini yaptim ama hic biri bir ise yaramadi nedendir acaba bilen varmi

  13. Dsmart kumanda, da, navitech 22 inc TV tanıtmak istiyorum ama hiç bir yerde navitech tv kodunu bulamadım eski kumanda da

  14. Eski Dsmart kumandasında nasıl öğrenme yapabiliriz,? Hangi tuşlara basmam gerekiyor? nexon TV kumandasında öğrenme yapacağım. Ayrıca navitech 22 inç TV kodunu bulabilir misiniz? Hangi tv koduyla aynı?

  15. Keşke seni yorum yazmadan 1 saat önce tanısaydım o kadar ugraşmazdım. Bu gösterdiğin şekilde 2 dkk taradı otomatik kodu buldu. Teşekkür yardımların için iyiki varsınız.

  16. Dediğinizi yapıyorum kanal değişiyor ok tuşuna basıyorum ama yine çalışmışyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu