Bilim ve Teknoloji

Xiaomi Mi Mix 3 yorumları, özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli tanıtıldı. Üstün teknik özellikleri ve kaliteli tasarımı ile çok başarılı bir modelin piyasaya çıktığını söyleyebiliriz. Lafı fazla uzatmadan Xiaomi Mi Mix 3 teknik özelliklerine bakalım;

Xiaomi Mi Mix 3 ekran özellikleri: Bu modelde 6.39 inçlik 403 PPI Piksel yoğunluğunda AMOLED ekranı bulunuyor. Ekran netliği olarak 10 üzerinden 10 puan verilir. Ekran/Gövde oranına baktığımızda ise % 93.4’luk bir oran olduğunu görüyoruz.

Xiaomi Mi Mix 3 performansı: 2.8 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti bulunmaktadır. Grafik işlemcisi olarak Adreno 630 bulunuyor. 10 GB RAM ile performansı tam anlamıyla yaşayabilirsiniz. Ayrıca 6 GB ve 8 GB RAM’li olan versiyonları da bulunmaktadır.

Xiaomi Mi Mix 3 kamera özellikleri: 12 MP çözünürlüğünde optik görüntü sabitleyici arka ana kamerası bulunmaktadır. Bu kamera ile 2160p Ultra HD 4K video kaydı gerçekleştirebilirsiniz. İkinci arka kamerası 12 MP çözünürlüğünde ve F2.4 diyafram açıklığına sahiptir. Bu ikinci arka kamerası ile 2X optik zoom birkaç güzel özellik eklenmektedir.

Selfie kamerası 24 MP’dir. İkinci selfie kamerası 2 MP çözünürlüğündedir. İkinci ön kamera derinlik algısı özelliği eklemektedir. Ayrıca 1080p video kaydıda yapabilirsiniz. Xiaomi Mi Mix 3 diğer özellikleri: Bu modeli 3200 mAh’lık bir batarya desteklemektedir. Kablosuz hızlı şarj ve Qualcomm Quick Charge 4.0+ hızlı şarj teknolojisi bulunmaktadır.

4.5G teknolojisi olarak CAT 18 yer alıyor. Yani saniyede 1200 Mbps indirme hızını ve karşı tarafa yani upload hızı 200 Mbps hızına ulaşabilirsiniz. NFC, parmak izi okuyucusu ile oldukça başarılı bir modeldir. 128 GB’lık dahili depolama hafızası ile ekstrada microSD hafıza kartı ihtiyacı duymayacaksınız.

Xiaomi Mi Mix 3’e hafıza kartı takılıyor mu diye merak ediyorsanız bu sorunun yanıtı maalesef hayır olacaktır. Bu telefonun genel olarak tek eksikliği bu diyebiliriz.

Xiaomi Mi Mix 3 Fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Mix 3 yurtdışında 6 GB RAM’li olan modeli 2700 TL, 8 GB RAM’li olan modeli 3000 TL, 8 GB RAM’Li 256 GB dahili depolama hafızası olan modeli 3300 TL ve en üst segmentteki 10 GB RAM’li 256 GB dahili depolama hafızalı olan modeli 4100 TL civarlarında satılmaktadır. Tabi bu fiyat ülkemize geldiği zaman farklı fiyat etiketlerinde olacağını hatırlatalım.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu