Bilim ve Teknoloji

Twitter’dan video indirme adımları

Twitter’da en kolay şekilde video nasıl indirilir? Beğendiğiniz videoları Twitter’dan indirmeniz mümkün, şimdi sizlere bu videoları nasıl indirebilirsiniz anlatalım.

Dünya üzerindeki milyonlarca insan gibi arkadaşlarınızla ve takipçilerinizle twitter üzerinden sürekli mesajlaşıyor ve gelen videolardan sevdiklerinizi ya da kaydetme ihtiyacı duyduklarınızı bilgisayar ya da telefona indirmek istiyor olabilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için sizlere önerebileceğimiz farklı yöntemler mevcut.

Aşağıda iki farklı yöntem ile Twitter’dan video indirme yöntemi verilmiştir, sizde kendinize uygun olanlardan bir tanesini seçerek dilediğiniz videoları kolayca bilgisayarınız indirebilirsiniz.

1- Doğrudan kullandığınız tarayıcı üzerinden video indirmek

* Bunun için ilk olarak Twitter’da indirmek istediğiniz videoyu gönderen Tweet’in sağ üstünde bulunan ok işaretinde yer alan ‘twitter bağlantı adresini kopyala’ yazan seçeneğine tıklayınız.

* Ardından uzantısını kopyaladığınız adrese gittiğinizde karşınıza çıkan URL bağlantı kutucuğuna kopyaladığınız linki yapıştırınız.

* Daha sonra download yazısına tıklayınız.

* Açılan sayfanın altındaki download butonuna tekrar basınız.

* İndirmek istediğiniz video indirilmeye başlanacaktır.

Anlatmış olduğumuz bu yöntemle iOS işletim sistemi olanlar hariç tüm cihazlara video indirme yapılabilir.

Yaygın şekilde kullanılan iOS işletim sistemi ile çalışan telefonlar için ise twitter sağ üstünde bulunan yan menüyü açmak ve paylaş seçeneği üzerinden ‘bağlantı adresini kopyala’ butonunun tıklanması gerekiyor.

İnternet kullanıcıları arasında farklı tarayıcılar doğal olarak tercih edilebilmekte eğer siz de Google Chrome ya da Mozilla kullanıyorsanız. Bu tarayıcılara yüklenecek eklentiler ile video indirme işlemi yapılabilirsiniz. Bunun için internet üzerinden rahatlıkla tedarik edilebilecek ‘twitter video downloader’ eklenti uygulaması kullanılabilir.

2) Eğer android cihazınız var ise Google Play Store üzerinde yer alan ‘Save Twitter Videos GİF’ uygulamasını kullanarak telefonunuza video indirme işlemini yine zorlanmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu