Bilim ve Teknoloji

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom mobil ödeme açma ve kapatma

Sürekli olarak gelişen teknoloji ile çoğu alış-veriş imkânı sanal ortama taşınmış bulunmaktadır. Bu imkânlar vasıtasıyla yeni ödeme metotları da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Almış olduğunuz ürünü veya hizmeti ödemek için kredi kartı, havale, eft, kapıda ödeme ve mobil ödeme gibi birçok ödeme yöntemi türemiştir. Doğrudan gsm üzerinden kullanabileceğiniz Mobil Ödeme Açma ve Kapatma işlemi ile güvenilir bir ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil ödeme vasıtasıyla ödemelerinizi yapabilir, yaptığınız ödemeleri faturanıza ek olarak görebilirsiniz. Bu hizmet için sadece telefonunuza gelen mesajı onaylayarak işlemi gerçekleştirebilir, mal veya hizmet satın alabilirsiniz. Tamamen güvenilir olan sistemi tüm operatörler ile kullanabilir, ücreti fatura döneminde ödeyebilirsiniz. Faturalı veya faturasız hatların ikisinde de kullanılan bu sistemde, faturasız hat kullanan müşterilerin ücretleri bakiyelerinden düşmektedir.

Turkcell Mobil Ödeme Açma ve Kapatma

Turkcell faturalı ve faturasız hatlarınız için Mobil Ödeme Açma ve Kapatma işlemlerinizi telefonunuz vasıtasıyla yapabilir ve güvenli alış-verişe başlayabilirsiniz. Turkcell mobil ödeme hizmeti ile App store, Google Play, Facebook, Joygame ve League of Legends gibi birçok iş yerinde güvenilir ve rahat alışveriş yapabilirsiniz.

-Turkcell mobil ödeme hizmetini kullanabilmek için 532 ya da 444 0 532 numaralı müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Ayrıca mobil ödeme işlemini kapatmak içinde müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir.

-Turkcell mobil ödeme işlemi için 3 aylık olmak üzere standart kullanım için 4.99 TL hizmet bedeli, Premium kullanım için 6.99 TL hizmet bedeli almaktadır. Standart kullanım üzerinden, Premium harcama yaparsanız üyeliğiniz otomatik olarak Premium hizmete çevrilecek ve 2 TL fark ücreti alınacaktır. Ödeme yapılacak alışveriş siteleri için farklı limitler bulunmaktadır.

Vodafone Mobil Ödeme Açma ve Kapatma

Vodafone Mobil ödeme işlemini açmak için MOBİLODEME AC yazarak, kapatmak için ise MOBİLODEME KAPAT yazarak 7878′ e kısa mesaj atmanız yeterlidir. Mobil ödeme işlemi Vodafone için ücretsiz bir hizmettir. Mobil işlem için tek sefer 120 Türk lirası, 1 gün içerisinde 200 Türk lirası ve aylık olarak 300 Türk lirası limit bulunmaktadır.

Türk Telekom Mobil Ödeme Açma ve Kapatma

Türk Telekom Mobil Ödeme Açma ve Kapatma işlemi için MOBİLODEME Kayıt yazarak 5555′ e sms göndermek yeterlidir. Aylık olarak 500 Türk lirası limit bulunmakla birlikte, faturalı hatta sahip ola müşteriler limit değişimi yapabilmektedirler.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu