Bilim ve Teknoloji

Razer Phone 2 Türkiye’ye gelir mi?

Akıllı telefonlarda oyun grafikleri her geçen zaman arttıkça teknoloji devleri buna göre ürünlerini geliştirmektedir. Mobil oyuncuların en favori telefonu diyebileceğimiz Razer Phone 2 tanıtıldı.

Uzun zamandır sızıntı ve söylenti haberleri ile telefonda oyun oynamayı sevenlerin iştahını kabartıyordu. Kaliteli tasarımı, işlemcisi ve LED aydınlatmalı logosu ile dikkatleri üzerine çekti.

Razer marka oyuncu ekipmanları ile tanınmaktadır. Bu kalitesini akıllı telefon sektörüne taşıyınca Razer Phone 2 daha tecrübeli oldu diyebiliriz.

Razer Phone 2 başlıca teknik özellikleri

5.72 inç (2560×1440 piksel)
Quad HD IGZO LCD UltraMotion ekran
Snapdragon 845 işlemci, Adreno 630 GPU
8 GB LPDDR4x RAM, 64 GB depolama
Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve ilk fırsatta Android 9.0 Pie sürümüne geçecek
12 MP, F/1.75 diyaframlı geniş açı + 12 MP,F/2.6 diyaframlı telefoto çift arka kamera
8 MP, F/2.0 diyaframlı ön kamera
Qualcomm Quick Charge 4+ ve Kablosuz Şarj destekli 4000 mAh güçlü bir batarya

Razer Phone 2 Yurtdışı satış fiyatı 799 dolar olarak açıklandı. Razer, akıllı telefonları Türkiye’ye geliyor mu diye merak ediyorsanız maalesef gelmiyor. İlk çıkan Razer Phone modeli 2017 yılında üretildi ve aradan geçen bir seneye Razer resmi olarak satışı yapmadı. Tabi şirket telefonu getirmeyince E-Ticaret siteleri üzerinden şahıslar satış yapmaktadır. Yurtdışından getirilen Razer akıllı telefonları garantisiz olarak satılmaktadır.

Razer Phone 2 Türkiye’ye gelecek mi sorusuna ise yine E-Ticaret sitelerinde yurtdışında getirelecek olan Razer Phone 2 modelleri satılacaktır. Fiyat konusunda ise herhangi bir netlik yok. Razer’ın ilk akıllı telefon modeli bile şu an için E-Ticaret sitelerinde 3999 TL’den satılıyor.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu