Bilim ve Teknoloji

iPhone Galeri gizleme nasıl yapılır?

Bu yazımızda sizlere İOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda fotoğrafları ve videoları nasıl gizleyebileceğiniz konusunda sizlere bir uygulama önerisinde bulunmak istiyoruz. Sonuçta telefondaki en önemli kişisel verileriniz fotoğraf ve videolardır.

KeepSafe

Bu uygulamayı akıllı telefonunuza yada tabletinize yükledikten sonra fotoğraflarınızı aktardığınızda cihazınızda bulunan fotoğraf ve videolar silinmektedir. Fotoğrafları ve videoları görüntülemek için KeepSafe’yi kullanmak zorundasınız. Sonuç olarak KeepSafe uygulaması fotoğraf gizlemek için oldukça başarılıdır. KeepSafe uygulaması içerisinde ayrıca albüm oluşturarak ve bu albüme şifre koyarak iki kat daha güvenli hale getirebilirsiniz. KeepSafe uygulaması Google PlayStore ve App Store platformunda ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Diğer yandan paralı üyelik alırsanız faydalı olan bazı ek özellikleri kullanma ayrıcalığına ulaşabileceksiniz.

KeepSafe uygulamasını yüklediğinizde ilk çalıştırdığınız zaman sizden PIN oluşturmanızı isteyecektir. Dört haneli PIN kodunu girdikten sonra aynı kodu bir kez daha girdikten sonra PIN kodu doğrulanacaktır. PIN kodunu unutursanız E-Posta aracılığı ile yenisini alabilirsiniz. Güvenlik için e-posta adresnizi girin ve bu özelliği aktifleştiriniz.

KeepSafe uygulamasında Pro özellikleri ilk 30 gün ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Beğenirseniz satın alarak ömür boyu kullanabilirsiniz.

Pro özellikleri arasında zaman aşımı özelliği bulunmaktadır. Belli bir süre işlem yapmadığınızda KeepSafe kapansa bile PIN koduna girmektedir.

Sizden izinsiz bir kişi uygulamayı açmayı denerken yanlış şifre girerken çaktırmadan selfie foto çekmektedir. 3 kez yanlış şifre girildiğinde belli bir süre kilit ekranı kapanmaktadır. Aynı desen kilidi mantığında çalışmaktadır.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu