Bilim ve Teknoloji

Huawei yazı boyutu büyütme ve küçültme

Huawei telefonlarında yazı boyutlarını nasıl büyütüp küçültebileceğiniz konusunda bilgi arıyorsanız bu yazımızın size faydası olacaktır.

Bir takipçimiz yeni bir Huawei akıllı telefon aldığını, gözlük kullandığından dolayı mevcut yazı boyutları küçük geldiği için metin boyutunun nasıl büyük yapacağı konusunda yardım istemiştir.

Huawei akıllı telefonların yüzde 99’unda metin büyütme özelliği bulunmaktadır. Bunun için yapmanız gereken Ayarlar bölümünden Ekran kategorisine giriş yapınız. Açılan ekranda Yazı Tipi Boyutu bölümünü göreceksiniz. Buraya geçiş yaptığınızda 5 farklı yazı boyutunu göreceksiniz. Sizin gözünüze hangi boyut iyi geliyorsa seçiniz.

Seçtiğiniz metin boyutu sadece mesaj okumada değil, diğer tüm yazı boyutlarını büyütecektir. Huawei markası hakkında sormak istediğiniz her türlü soruyu bize yorum yazarak gönderebilirsiniz. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Dedığınız yerde yazı boyutu yok sadece metin boyutu var ama sorun cozulmuyor gol mü um memnun değilim bozuk bozuldu lutfen yardımcimı olun yazamıyorum

  2. Oyunlarda simge boyutu nasıl küçültülür ve oyunlarda yazı tipi nasıl büyütülür

  3. merhabalar aydın bey,

    Oyunlardaki simgeleri maalesef siz değiştiremiyorsunuz. Uygulama yada oyunda bu özellik varsa müdahale edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu