Bilim ve Teknoloji

Huawei Nova 3 özellikleri

Huawei, son yıllarda etkili akıllı telefon modelleri ile çıkış yapmaya devam ediyor. Huawei Nova 3 özellikleri oldukça başarılı diyebiliriz. Hem büyük ekran hem performansı bir arada sunan NOva 3 teknik özelliklerine kısaca baklım.

Huawei Nova 3 modelinde 6.3 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. Bu ekran 409 PPI Piksel yoğunluğuna sahiptir. Emotion UI 8.2 arayüz ile geliyor ve ekran/gövde oranı yüzde 84.2’dir.

Huawei Nova 3 modelini 3750 mAh’lık bir batarya ile beslenmektedir. Hızlı şarj desteği olan bu modelin malesef değiştirebilir bataryası bulunmamaktadır.

Huawei Nova 3 kamera özellikleri: 16 MP arka ana kamera ve 24 MP çözünürlüğünde iki adet arka kamerası bulunmaktadır. Bu arka kamera ile 2160p çözünürlüğünde video kaydı gerçekleştirebilirsiniz. Ön kamera çözünürlüğü ise 24 MP’dir.

Huawei Nova 3 performansı: Bu model de 2.36 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 970 chipset bulunuyor. 6 GB RAM ile bu telefonun yavaşlaması neredeyse imkansız diyebilirsiniz. Grafik işlemcisi ise Mali-G72’dir. 64 GB’lık dahili depolama hafızası kolay kolay dolmaz ama isterseniz hafıza kartı ile kapasitesini 256 GB’a kadar artırabilirsiniz. Ayrıca bu modelin 128 GB’lık dahili depolama hafızası olan modelide piyasaya çıkacaktır.

4.5G desteği, çift hat özelliği ve parmak izi okuyucusu ile çok başarılı bir model diyebiliriz.

[table id=18 /]

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu