Bilim ve Teknoloji

GM 8 ile GM 5 Plus arasındaki farklar

GM 8 ile GM 5 Plus arasındaki farkları araştırıyorsanız bu yazımız size göredir.

Fiyatları hemen hemen birbiri ile aynı olan GM 8 ile GM 5 Plus almayı düşünenlerin sayısı oldukça fazladır. Bu yazımızda sizlere güzel bir karşılatırma yaparak hangi modele yöneleceğiniz konusunda fikir vermek istiyoruz.

İlk olarak iki model arasında üretim zaman farkı bulunmaktadır.

GM 5 Plus modeli 2016 yılı çıkışlıdır.

GM 8 Modeli ise 2018 yılında piyasaya çıkmıştır.

GM 5 Plus eksi bir model olmasına rağmen hala performansı konusunda birçok yeni modele kafa tutmaktadır. Fiyatıda oldukça iyi olunca talepde çok görmektedir.

GM 8 ile GM 5 Plus arasındaki farkları sizlere uzun uzun yazmak isterdik fakat sıkılacağınız için ufak bir karşılaştırma tablosu eklemek istedik. Bu sayede daha rahat bir karşılaştırma yapabilirsiniz.

Bu arada GM 8 modeli arayüzü GM 5 Plus’a göre farklı mı soruları gelmektedir. GM 8 modelinin arayüz olarak hiçbir farkı bulunmamaktadır. General Mobile markası sade bir arayüz tercih etmektedir. Farklı markalardan gelenler ilk başta çok zorluk çekiyor fakat bir süre sonra alışmaktadır. Her iki modelde Android işletim sistem güncellemelerini hemen almaktadır. Şu an için Android 8.0 Oreo sürümleri kullanılmaktadır.  Android 8.0 sürümü önceki sürümlere göre çok farlılık yarattı.

[table id=17 /]

 

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu