Bilim ve Teknoloji

Eksiksiz ve tam donanımlı LG V40 ThinQ özellikleri

LG’nin yeni amiral gemisi modeli V40 ThinQ resmi olarak tanıtıldı. Bu telefonu ön plana çıkartan donanımı ise kesinlikle 5 adet kamerası olmaktadır.

3 Arka kamera ve 2 adet ön kamera ile LG V40 ThinQ fotoğraf tutkunlarının dikkatini çekti. İsterseniz diğer LG V40 ThinQ teknik özelliklerine bakalım;

6.4 inçlik 538 PPI Piksel yoğunluğunda P-OLED ekran teknoloji bulunmaktadır. Ekran/Gövde oranı % 83.58’dir. 3300 mAh’lık batarya kapasitesi düşük gibi gelebilir fakat Qualcomm Quick Charge 4.0 hızlı şarj teknolojisi bulunmaktadır. Ayrıca kablosuz şarj özelliği de bulunuyor.

Yazımızın başında dediğimiz gibi 5 adet kamerası bulunuyor. Arka kameralar 12 MP + 16 MP + 12 MP‘dir. 2 ön kamera ise 8 MP ve 5 MP çözünürlüğüne sahiptir.

LG V40 ThinQbu kadar başarılı kamera donanımından sonra performans olarak oldukça iddialı diyebiliriz. Bu model de 2.8 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli 6 GB RAM’li Qualcomm Snapdragon 845 chipset bulunmaktadır. Ne yaparsanız yapın bu telefonu yavaşlatmak neredeyse imkansız diyebiliriz.

64 GB’lık dahili depolama hafızasına ekstradan takabileceğiniz microSD hafıza kartı ile kapasitesini 2 TB’a kadar artırabiliyorsunuz. Tabi destekliyor ama hafıza kartı fiyatları sizi pek desteklemiyor. 256 GB’lık hafıza kartları 500 TL’den satılırken, 400 GB’lık microSD hafıza kartı 2299 TL’den satıldığını hatırlatmak istedik.

Konuyu çok fazla dağıtmadan devam edelim. 4.5G teknolojisi olarak CAT 16 bulunuyor. Yani saniyede 1000 Mbps indirme hızını ve upload olarak 150 Mbps hızlarını görebilirsiniz.

Android 8.1 Oreo sürümü ile yüklü gelecek. İlk olarak Android 9.0 Pie sürümünü alacaktır. NFC, suya ve toza karşı dayanıklılık ve parmak izi okuyucusu ile LG V40 ThinQ tam donanımlı bir akıllı telefon diyebiliriz.

LG V40 ThinQ Türkiye satış fiyatı konusunda maalesef herhangi bir net bilgi bulunmuyor. LG V40 ThinQ Yurtdışı fiyatı ise 900 dolardan satılacaktır. Vergiler ile bakalım ne kadar bir fiyata ulaşacak zamanla göreceğiz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu