Bilim ve Teknoloji

EBA Karekod okuma ile soruların cevapları açılmıyor!

Gelen bir soruda EBA sistemi üzerinden soru çözen bir öğrencimiz, soruları çözdükten sonra cevaplara nasıl ulaşabileceği konusunda destek istemiştir.

EBA sisteminde soru çözdükten sonra cevaplara ulaşmak için sayfanın en aşağısında bir not bulunmaktadır. Bu yazıda sizlere cevaplara ulaşmak için kare kodu okutmanız gerekmektedir.

Akıllı telefonunuz yada tabletinize Google Play Store sayfasından Kare Kod okuyucu uygulama yükleyip, yüklenen uygulamayı çalıştırıp, EBA sayfasında bulunan kare kodu okuttuğunuzda uygulama size dosyanın bulunduğuna dair size uyarı verecektir.

Bulunan linke tıkladığınızda otomatik olarak PDF dosyası indirilecektir. Bu indirilen dosya içeriğinde ilgili testin cevaplarına ulaşacaksınız.

Karekod taratıp PDF dosyasını indirdikten sonra dosya açılamaz hatası alırsanız büyük ihtimal geçici bir sorundan dolayı gerçekleşiyor. Bir süre sonra karekod taramasını yeniden yapıp soruların cevaplarını indirme işlemi yapınız.

Bilgilendirme: Google Play Store üzerinden indireceğiniz kare kod uygulamasının sizden istediği izinlere dikkat ediniz. Sizden mesajlar, arama kayıtları, konum, v.s. bu tarz alakası olmayan izinler isterse kesinlikle bu uygulamayı indirmeyiniz. Kare Kod uygulaması sizden en fazla kameraya erişim ve fotoğraf çekme izni istemektedir.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu